Survivalgame Zero City van MY.GAMES introduceert gloednieuwe ‘Colossi’-functie

MY.GAMES, een toonaangevende Europese ontwikkelaar en uitgever van videogames, kondigt met trots aan dat de populaire mobiele RPG-survival-strategie-game Zero City een belangrijke nieuwe functie heeft gelanceerd. Spelers kunnen nu een tweede team met vechters, genaamd ‘Colossi’, inzetten in hun strijd tegen zombies.

De Colossi-squad is te vinden in een afzonderlijke ruimte, die toegankelijk is via de bestaande schuilplaats van de speler. De Colossi-squad bestaat uit personages van verschillende niveaus, zeldzaamheid, rang, vaardigheid, mutatie, type en ervaring. De personages kunnen sterker worden door ze omhoog te levelen. Gebruikers krijgen verdere mogelijkheden wanneer ze level 7 bereiken, waaronder het bouwen van een speciale Colossi-ruimte en het ontgrendelen van de Atomic Highway-locatie op de wereldkaart. Het gevechtsteam op het scherm bestaat uit drie Colossi. Bij iedere Colossi kun je rang, mutatie, level, vaardigheden en type bekijken en aanpassen.

Zero City is een meeslepende mobiele game dat zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld overspoeld door zombies. Als commandant van de laatste bunker en schuilplaats is het de missie van spelers om de overleving van de burgers te waarborgen. Dit doen ze door overlevenden te trainen, effectieve wapens en uitrusting te maken en een versterkte stad te bouwen. Tot op heden zijn er meer dan 845 miljoen in-game PvP-gevechten gespeeld. Daarnaast zit er indrukwekkend veel content in de game, waaronder meer dan 600 verschillende wapens, meer dan 250 unieke personages, 70 aanpassingsopties voor de basis en 400 verschillende kostuumtypen.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password