Survival Sim Farworld pioniert Crashlands op PC, Consoles 30 mei

Farworld Pioneers, de open wereld 2D side-scrolling survival titel die een team van wetenschappers volgt na een schipbreuk op een willekeurige planeet van ontwikkelaars Igloosoft en uitgever tinyBuild, verkent PC en Xbox Game Pass, PlayStation 4|5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC via Steam op dinsdag 30 mei 2023. Een onlangs bijgewerkte speelbare demo met de eerste planeet game is nu beschikbaar op Steam.

Begin met alleen je beste vriend, Buddy, en een survival pod om je weg te bouwen naar enorme kolonies op buitenaardse werelden. Zoek manieren om te overleven door gebruik te maken van de omliggende hulpbronnen, jaag op lokale wilde dieren om je gezondheid en uithoudingsvermogen op peil te houden en onderzoek manieren om de kolonie uit te breiden. Met veel vastberadenheid kun je zelfs een schip bouwen om overlevende kolonisten naar andere planeten met verschillende ecosystemen, biomen en geheimen te vervoeren.

Je kunt alleen of met vrienden spelen in de multiplayermodus, die tot 32 mensen op een server ondersteunt. Ga naadloos over van PvP naar coöperatie, waarbij je online tussen groepen kunt bestaan met behulp van een dynamisch factiesysteem. Gevaar loert om elke hoek, want willekeurig gegenereerde monsters kunnen op elk moment aanvallen en hoe meer je basis groeit, hoe meer je jezelf tot doelwit van overvallers maakt. Bereid je voor op een aanval door grondstoffen te vinden en te delven, en de overlevenden uit te rusten met de beste beschermende uitrusting en wapens. Er zijn ook tal van gizmos te ontdekken door onderzoek en het levelen van vaardigheidsbomen om de productiviteit te verhogen.

Ervaar schilderachtige landschappen op een 2D scrollend canvas dat avonturiers hongerig houdt naar meer. Een pixelachtig kleurenpalet dat varieert van donkere tinten tot levendige kleuren zorgt voor een contrast dat sprites en verschillende omgevingen op het scherm laat knallen met veel verschillende biomen zoals zandwoestijnen, bosterreinen en ijzige vlaktes bewoond door manseals. En vergeet niet een oogje in het zeil te houden voor de schattige hond Weenie.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password