Survival Quiz City geeft startschot voor gratis weekend donderdag 28 april

Survival Quiz City, de trivia platformer battle royale van ontwikkelaar GYAAR Studios van Bandai Namco en uitgever Phoenixx, start een gratis weekend dat begint op donderdag 28 april om 10:00 AM PDT. Iedereen kan het spel downloaden en publieke wedstrijden en aangepaste quizzen spelen, en permanente cosmetica vrijspelen, met een korting van 20% voor degenen die willen blijven spelen wanneer het gratis weekend eindigt op 2 mei om 10:00 AM PDT.

Doe mee aan een vrije-voor-alles-spel voor 30 spelers dat wordt geleid door de achterdochtige opperheren van de Necoo Corporation in een futuristische stad. Beantwoord als dinosaurusachtige Gyaar een quizvraag om het lot van de ronde te bepalen: word een wapenzwaaiende winnaar, die de verliezers bekogelt terwijl ze zich door een hindernisbaan haasten voordat de tijd om is.

Verdien munten door tegenstanders te raken of door ze te verzamelen op de hindernisbaan en de eindstreep te halen. Koop powerups om je statistieken te verbeteren en meer drip te krijgen. Wees de laatst overgebleven deelnemer in Survival, of de rijkste Gyaar na vier rondes in Bounty Hunter-mode. Verbeteringen aan de levenskwaliteit sinds de lancering zijn onder andere opnieuw uitgebalanceerde wapens en nieuwe servers over de hele wereld voor betere prestaties.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password