Survival Auto-Shooter Roguelite Remedium: Sentinels bestormt vandaag Early Access

REMEDIUM: Sentinels, het grimmige tijdsoverlevingsspel met roguelite-elementen dat zich afspeelt in het universum van REMEDIUM’s post-apocalyptische Renaissance van ontwikkelaar Sobaka Studio en uitgever ESDigital Games, beveiligt het laatst overgebleven bolwerk van de mens op pc via Steam Early Access, met een lancering in de Epic Games Store binnenkort.

Bekijk de nieuwste trailer hier.

Een continent, ooit bloeiend van leven, wordt nu geconfronteerd met totale verwoesting door de Grey Plague, die alle soorten infecteert en verandert in angstaanjagende, bloeddorstige chimaeren. Wanhopig om te redden wat er nog over is van het menselijk bestaan, smeden wetenschappers enorme alchemistische golems – Sentinels – als laatste verdedigingslinie. Bestuur deze krachtige bewakers om de besmettelijke hordes te decimeren totdat de reactor opdroogt.

Bestrijd eindeloze zwermen groteske mutanten die de menselijke overlevenden bedreigen met een divers arsenaal aan automatische, upgradebare wapens. Speur de verwoeste velden af naar gloeiende elementen en zeldzame voorwerpen om te combineren en uitzonderlijke alchemistische hoogstandjes te realiseren, zoals wapens van hogere kwaliteit, vurige granaten en elementaire krachtvelden.

Bereid je voor op steeds grotere zwermen agressieve gedrochten en minuscule eindbazen met een grotere verscheidenheid aan wapencombinaties en uitbreidingen. Zoek passende assortimenten voor elke speelbare Sentinel om de optimale build te creëren, waarbij een balans wordt gevonden tussen effectief monsters afknallen en defensieve tactieken om de overlevingstijd te verbeteren.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password