Surrealistische Lynchiaanse verhalende FPS INDUSTRIA uit op PS5 en Xbox Series X|S

Thunderful en Bleakmill’s surrealistische first-person shooter, INDUSTRIA, is verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. INDUSTRIA biedt een meeslepend verhaal dat zich afspeelt in een Berlijn in 1989 en wordt ondersteund door een surrealistische lynichaanse sfeer. De game is voor €16,99 te koop op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

INDUSTRIA, door The Gamer geprezen als “de beste vier uur durende game van het jaar”, gebruikt zijn inspiratie uit de verhalende shooters van de vroege jaren 2000 als springplank om een unieke visie te leveren die de beeldtaal en thema’s van surrealisme en sciencefiction combineert om een onvergetelijke wereld op te bouwen die wordt geteisterd door een raadselachtige dreiging. INDUSTRIA richt zich eerst op het verhaal, met intense FPS-actiescènes die de speler door het verhaal leiden en een fascinerende stad waarin de brutalistische architectuur van Oost-Berlijn samensmelt met vreemde technologische apparaten en futuristische robots.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password