SuperPower 3 licht belangrijke functie toe in nieuwe trailer

Als leider van een land moet je met veel aspecten rekening houden. Een van de meest kritische is de demografie van je burgers. Elke bevolking bestaat uit verschillende culturen – in SuperPower 3 wordt dit gedefinieerd als een bepaalde reeks waarden. Deze waarden kunnen overeenkomen of botsen met die van een andere groep mensen in je land, en jij als leider moet de best mogelijke balans vinden tussen elk van deze groepen, met respect voor de wil van het volk als je op hun steun mikt.
Het langverwachte deel van de SuperPower-serie, SuperPower 3 is een mix van strategische en bestuurlijke elementen en is het meest complete en accurate geopolitieke simulatiespel tot nu toe. Deze iteratie brengt moderne graphics, hedendaagse militaire hardware en technologie, evenals een verbeterde EHE/AI-technologie voor een op maat gemaakte ervaring voor elke speelstijl. De grote verscheidenheid aan benaderingen van het spel geeft je een ongekende vrijheid! Je kunt je richten op het grote geheel, zoals het plannen van hele oorlogen, of op de kleinst denkbare details. De hele planeet kijkt naar je acties en de beslissingen die je neemt, spelen zich voor je ogen af. SuperPower 3 speelt zich af waar en wanneer je maar wilt!

Je kunt elke natie op de planeet spelen. De scenario’s zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen en zijn voorzien van actuele gegevens. Probeer je land zo goed mogelijk te besturen, in je eentje of met vrienden in de multiplayermodus.

SuperPower 3 is op maat gemaakt voor alle megalomanen die ervan overtuigd zijn dat ze de wereld veel beter kunnen besturen dan echte politici en militaire leiders over de hele wereld. Los levensechte conflicten op, met oplossingen die niemand eerder voor mogelijk hield en kijk welk effect dit heeft op de wereld. Kun jij de geschiedenis veranderen?

Kenmerken:

  • Wereldwijd theater van een nauwkeurige reproductie van de hele wereld, inclusief 194 speelbare landen
  • Uitgebreide strategie en tientallen scenario’s gebaseerd op ware gebeurtenissen
  • Echte gegevens, geanalyseerd en gemaakt voor gameplay doeleinden
  • Karakter creatie met bijna elke nationaliteit, religie en typische kledij beschikbaar in het echte leven
  • Hoge herspeelbaarheid door geen officieel einde van het spel
  • Mod-vriendelijke architectuur om je eigen unieke scenario’s te maken

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password