Superhelden-actiegame UNDEFEATED: Genesis redt de dag op PC, console

UNDEFEATED: Genesis, de superheldenactiegame die voorheen bekend stond als UNRESTRICTED van ontwikkelaar Indie-us Games, onthult vandaag op The MIX Next zijn ware identiteit en een machtige bondgenoot. Chorus Worldwide, de uitgever van de Coffee Talk-serie en A Space for the Unbound, zal de game uitgeven op PC en er is een consoleversie in ontwikkeling voor een release in 2026.

UNDEFEATED: Genesis is de opvolger en het oorsprongsverhaal van UNDEFEATED, een superheldengame uit 2019, ontwikkeld door drie studenten en gedownload door meer dan 1,8 miljoen voorvechters van gerechtigheid. Genesis gaat nu professioneel aan de slag bij Indie-us Games en is de eerste titel in een trilogie van Unreal Engine 5-games waarin een eerbetoon wordt gebracht aan superhelden en een uitgebreid verhaal wordt verteld.
Ga van een alledaagse student naar een heldhaftige kracht voor het goede wanneer een meteoorinslag je naar een andere planeet brengt waar reusachtige mutanten een ravage aanrichten. Ontwaak op deze vreemde nieuwe wereld met ongelofelijke krachten die het potentieel van de mensheid ver te boven gaan. Zweer deze krachten ten goede te gebruiken en ontrafel de talloze mysteries van deze nieuwe omgeving. Waarom ben je hierheen getransporteerd? Hoe is deze eens zo bloeiende beschaving 500 jaar geleden ingestort? Hoe kom je thuis?

Vlieg door een uitgestrekte wereld onder het bladerdak van ingestorte wolkenkrabbers en overwoekerde stadsgezichten versierd met magisch, zwevend puin. Versla kolossale aliens die vastbesloten zijn om te vernietigen. Word steeds sterker met genen die je van gevallen vijanden hebt gekregen om krachten als laserstralen, bevriezingsschoten en enorme schokken te verkrijgen en zo een machtige, aanpasbare held te smeden.

“Toen we met Indie-us Games spraken en zij ons de mogelijkheid boden om UNDEFEATED: Genesis uit te geven, hadden we het gevoel dat we zelf superkrachten hadden ontgrendeld,” aldus Shintaro Kanaoya, oprichter en CEO van Chorus Worldwide. “Dit spel lijkt misschien niet op andere Chorus-titels die je hebt gespeeld, maar het maakt deel uit van ons streven om geweldige games met originele visies de wereld in te brengen, ongeacht het genre.”

“De ontvangst van de originele UNDEFEATED heeft ons omver geblazen en bevestigde onze aspiraties om de superheldengames van onze dromen te maken,” zegt Yuma Shinohara, Game Director bij Indie-us Games. “Hoewel we nog een lange weg te gaan hebben, zijn we vereerd om samen te werken met Chorus Worldwide. We hopen jullie te zien op de Tokyo Game Show!”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password