Supercube maakt van karting een interactieve game-ervaring

De regels van het karten zijn herschreven – met moderne technologie, gekke gameplay en een coole sfeer blaast Supercube de karting-wereld nieuw leven in! Vijf maanden lang wordt Flanders Expo Gent omgetoverd tot een digitale, interactieve kartbaan met heel wat coole snufjes.
SUPER PLAYS.

De oude baan werd vervangen door een 360° digitale speeltuin, geprojecteerd op de muren en de vloer. De kart is volledig getweakt met aangepaste elektronica om het gebruik van bonussen en speciale krachten mogelijk te maken en om je op ieder moment veilig te houden en plezier te garanderen bij elke hobbel.

Laat je gaan en geniet van de rit!

SUPER TASTY.

Om het dé go-to locatie te maken, vulde Supercube hun one-of-its-kind game aan met een voortreffelijk food menu en een feestelijke drank selectie, geserveerd op een verrassende plek.

Ben je op zoek naar brandstof voor de wedstrijd of een feest na de overwinning? Dan ben je bij Supercube aan het juiste adres!

SUPER FUN.

You book it, Supercube crushes it, the credit’s all yours.

Supercube is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar een plek die ervoor zorgt dat ze een prachtig moment beleven met hun vrienden, collega’s of familie; een moment dat blijft nazinderen.

SUPER CLOSE.

Hoewel deze ervaring out-of-this-world lijkt, is Supercube terug te vinden in Flanders expo in Gent. Het pop-up event zal daar gedurende 5 maanden de deuren openzetten voor het publiek.

De exacte openingsperiodes zijn terug te vinden op de website.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password