Super Monkey Ball: Banana Blitz HD is nu verkrijgbaar

Super Monkey Ball keert eindelijk terug in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD! Deze game is nu fysiek en digitaal verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One, terwijl een release op Steam is gepland voor de winter van 2019.

Bekijk de launch trailer van Super Monkey Ball: Banana Blitz HD en verheug je alvast op je weg door 100 wervelende levels met één van je favoriete apen. Voor de allereerste keer kunnen spelers ook kiezen voor het speciale, razendsnelle gastpersonage Sonic the Hedgehog, compleet met gouden ringen in plaats van bananen, inclusief nostalgische geluidseffecten (je moet hem nog wel even vrijspelen door een bepaald punt in de single-player te bereiken)!

De ontwikkeling van Super Monkey Ball: Banana Blitz HD is uit liefde voor de serie voortgekomen. Het heeft de cast en crew heel wat bloed, zweet, tranen en bananen gekost om deze geliefde serie terug in de schijnwerpers te krijgen, zodat zowel oude als nieuwe fans ervan kunnen genieten.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password