Super Mario Bros. Wonder verschijnt deze week voor de Nintendo Switch

Verrassingen wachten om elke hoek wanneer Super Mario Bros. Wonder op 20 oktober verschijnt voor de Nintendo Switch. Prins Florian heeft Mario en zijn vrienden uitgenodigd in het Bloemenrijk, maar dan gooit een bekende schurk roet in het eten. Bowser en zijn bende komen binnenvallen en stelen een wonderbloem waardoor hij versmelt met het kasteel van prins Florian en verandert in een vliegend fort. Omdat de kracht van de wonderbloem zich razendsnel over het koninkrijk verspreidt, gebeuren er allerlei vreemde en wonderbaarlijke dingen. Om Kasteel-Bowser te stoppen en het Bloemenrijk te redden moeten Mario en zijn vrienden vele hindernissen overwinnen in dit wonderlijke 2D-platformavontuur.
Hieronder enkele dingen die spelers kunnen verwachten in dit wonderlijke avontuur:

  • Gevarieerde gebieden: Het Bloemenrijk bestaat uit zes gevarieerde gebieden die rond Tulpenkust liggen, zodat spelers in totaal zeven gebieden kunnen verkennen. Er zijn ook open gebieden waarin spelers vrij rond kunnen lopen.
  • Een wereld vol wonderen: Elke level heeft zijn eigen wonderbloem, die vaak verstopt zit. Wanneer spelers een wonderbloem aanraken, begint een wondereffect, waardoor het level en de gameplay compleet veranderen. Buizen kunnen gaan bewegen, de grond kan kantelen, het perspectief kan veranderen, of spelers kunnen door de ruimte zweven. Misschien transformeer je zelfs in iets heel nieuws!
  • Iedereen is van de partij: Er zijn maar liefst 12 personages om uit te kiezen, waaronder Mario, Luigi, Peach, Daisy, blauwe Toad, gele Toad, en zelfs Toadette. Ze spelen allemaal exact hetzelfde, dus kies gewoon je favoriet. Daarnaast kun je kiezen voor verschillend gekleurde Yoshi’s en Nabbit, personages die geen schade oplopen, wat ze tot de beste keuzes maakt voor spelers die een wat makkelijkere ervaring zoeken.
  • Nieuwe power-ups: Naast vele bekende krachten, kun je ook gloednieuwe power-ups vinden. In olifantvorm kunnen spelers door blokken rammen, vijanden aan de kant beuken, en zelfs water opzuigen en wegspuiten met hun slurf. In bubbelvorm kun je zwevende bubbels blazen die je kunt gebruiken om vijanden op afstand te vangen. De boorvorm maakt het een makkie om af te rekenen met stekelige of hardhoofdige vijanden. Spelers kunnen er ook mee door de grond (of het plafond) bewegen.
  • Een berg badges: Door in het avontuur te vorderen, kunnen spelers diverse in-game badges verdienen. Elke badge levert een speciale vaardigheid, zoals zweven, sneller door water bewegen, superhoge sprongen en meer. Sommige badges geven spelers ook handige bonussen, zoals een extra superpaddenstoel, bonusmunten voor het verslaan van vijanden, of de mogelijkheid om in levels verborgen voorwerpen te vinden.
  • Deel de fun: Verzamel drie vrienden om lokaal online te spelen. Daarbij kunnen spelers de spoken van andere spelers weer tot leven wekken , of zelfs als Yoshi andere spelers op hun rug dragen. Wanneer spelers online spelen*, kunnen ze zien welke levels hun vrienden spelen en meedoen, normaal of als race. Wanneer spelers solo online spelen, kunnen ze de schaduwen en speciale borden van andere spelers zien. Raak een bord aan om weer tot leven te komen, of laat je eigen bord achter om andere spelers te helpen.

De speciale Nintendo Switch – OLED Model Mario Edition (rood) is nu al te koop (game niet inbegrepen). Dit systeem in Mario-stijl is helemaal rood van kleur, inclusief de twee Joy-Con-controllers en Nintendo Switch-houder. Op de achterkant van de houder is een schaduw van Mario te zien, terwijl binnen in de houder munt-icoontjes zijn verstopt. Vraag bij plaatselijke winkeliers naar de beschikbaarheid.

Super Mario Bros. Wonder, de nieuwste evolutie van Mario’s 2D-platformavonturen, biedt nieuwe gameplay, nieuwe power-ups en spannende wondereffecten. De game is vanaf 20 oktober verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Daarnaast is nu al de nieuwe Nintendo Switch – OLED Model Mario Edition (rood) verkrijgbaar, helemaal in de iconische rode kleur van Mario.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password