Super Dungeon Maker is nu uit op Switch en Steam

rokaplay, in samenwerking met FIRECHICK, kondigt aan dat zijn 16-bit top-down level editing sandbox Super Dungeon Maker vandaag uit is op de Nintendo Switch eShop en Steam voor €19,99. Met Super Dungeon Maker, geïnspireerd door The Legend of Zelda: A Link to the Past en Super Mario Maker, kunnen spelers hun eigen liefdesbrief aan klassiekers uit het SNES-tijdperk maken.

Bouw je eigen kerker in slechts een paar stappen! Met de eenvoudig te navigeren dungeon creator kunnen spelers in slechts enkele minuten spannende levels maken, of ze nu een muis en toetsenbord of Joy-cons gebruiken. Kies hoeveel levels, voorwerpen, vijanden, vallen, schakelaars en verborgen voorwerpen je wilt en maak je eigen kerkers in pixel art-stijl met verschillende thema’s en moeilijkheden. Laat ze vervolgens draaien terwijl je de vruchten van je creativiteit te lijf gaat!

Als je tevreden bent met je kerkers, kun je ze delen met je vrienden, familie en gemeenschap met cross-platform level sharing! Laat je creativiteit de vrije loop als dungeon creator en plaats zoveel vijanden, verdiepingen en geheime paden als je wilt. Maak de reis moeilijker voor je vrienden met talloze vallen en verborgen spikes.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com