Super Dragon Ball Heroes World Mission aangekondigd voor Switch en Steam in Europa

Bandai Namco heeft de wereldwijde release van het langverwachte Super Dragon Ball Heroes World Mission aangekondigd voor Nintendo Switch en pc via Steam. De game verschijnt op 5 april 2019 en is de eerste game van de serie die wordt uitgebracht in het Westen.

Super Dragon Ball Heroes World Mission vindt plaats in Hero Town, een alternatieve wereld waar een Dragon Ball-kaartgame de populairste vorm van entertainment is. Spelers nemen de rol aan van Beat, de hoofdrolspeler in Super Dragon Ball Heroes World Mission, en volgen zijn reis om de wereldkampioen van Super Dragon Ball Heroes te worden. Wanneer de slechteriken uit de virtuele gamewereld verschijnen in Hero Town en een ravage aanrichten, duikt Beat in de wereld van de game en vormt hij een team met de beroemde Dragon Ball-personages om de vrede te herstellen in de echte wereld.

Super Dragon Ball Heroes World Mission is een card battle game met vechters van alle Dragon Ball-universa, nog nooit eerder vertoonde transformaties en een gloednieuw personage ontworpen door Toyotarou; de mangaka (manga maker) van Dragon Ball Super. De game bevat een gigantische line-up met 350 vechters en meer dan 1000 kaarten om te verzamelen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password