Super Animal Royale Seizoen 7 is hier!

Super Animal Royale Seizoen 7 is hier, en het draait allemaal om hoe de strijders van het eiland gezond en in vorm blijven voor hun strijd tot de dood. De update bevat de gloednieuwe Super Lemurs, Super Healthy Pass (met fruit en fitness-thema’s, waaronder de Aerobics emote) en de uitgestrekte Health Juice Factory locatie, vol met krabben, lopende banden, en een dodelijke fruitpers

Dit seizoen hebben Super Animal Royale’s meer dan 9 miljoen spelers hun borden vol met gezonde, voedzame keuzes om de strijd aan te wakkeren, zoals zoals:

  • Super Lemurs breiden de primaten posse van de Royale uit met 6 unieke rassen.
  • De Super Healthy Pass viert de vele manieren om super gezond te blijven met 49 niveaus van fruit en gezondheidsthema’s, plus de nieuwe Mini Lemur huisdier en Aerobics emote
  • De Health Juice Factory, boerderij en proeflokaal zijn open voor zaken.
  • Berijd functionerende transportbanden door een fabriek die volledig wordt bediend door krabben en zie hoe Gezondheidssap wordt gemaakt (maar pas op voor de industriële sap pers)
  • Het 3-weekse Respawning Day Event begint vandaag en viert Super Animal World’s lab-gekweekte kloontechnologie met cosmetica om te verzamelen, eieren om op te jagen en 3 nieuwe extra feestelijke Super Animal rassen: Super Bilby Bunny, Super Staartkikker en Super Eekhoorn.
  • Het evenement loopt tot 18 april om 10am PT
  • Met de nieuwe Photo Booth-functie kunnen spelers hun favoriete Super Animals plaatsen, poseren en hun favoriete Super Dieren fotograferen in gelaagde scènes en exporteren afbeeldingen, GIF’s en MP4’s van hen en hun vrienden exporteren.
  • Bewaar meer Supergezondheidsap met de Super Juicer Powerup, die voorwerpen zoals paddenstoelen en kokosnoten kan omzetten in draagbaar gezondheidssap.De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com