Suikoden 1 en Suikoden 2 remasters uitgesteld

Konami heeft op X (voorheen Twitter) onthuld dat Suikoden I & II HD Remaster: Gate Rune en Dunan Unification Wars dit jaar niet zullen verschijnen.

“Met betrekking tot de geplande release van Suikoden I & II HD Remaster: Gate Rune en Dunan Unification Wars, zijn we tot de conclusie gekomen dat ondanks de allerbeste inspanningen van onze toegewijde ontwikkelingsstaf om de Remasters in 2023 uit te brengen, er extra tijd nodig is om de kwaliteitsprestaties en gameplay-ervaring te garanderen die onze gebruikers verdienen.
Het hele Suikoden team hernieuwt onze inspanningen om Suikoden I & II HD Remaster zo snel mogelijk uit te brengen.”
Suikoden verkent thema’s als vriendschap, loyaliteit en opoffering terwijl de hoofdpersoon door politieke intriges navigeert en het opneemt tegen geduchte tegenstanders. De gameplay draait om turn-based gevechten, strategische legergevechten en de bouw van een hoofdkwartier bekend als Castle, waar bondgenoten verzamelen en bijdragen aan de zaak van de rebellen.

Terwijl de hoofdpersoon relaties opbouwt met bondgenoten, ontvouwen hun verhalen zich, wat spelers een diepgaande en boeiende verhaalervaring biedt. Het hoogtepunt van het spel ziet je personage het opnemen tegen de meedogenloze Keizer Barbarossa, waarbij spelers worden uitgedaagd om hun verzamelde troepen naar de overwinning te leiden.

Suikoden 2 is een direct vervolg op het eerste spel en gaat nog dieper in op de lore van de serie. Dit deel introduceert een nieuw hoofdpersonage, Riou, die betrokken raakt in een conflict dat voortkomt uit politieke intriges, verraad en de ambities van machtsbeluste individuen.

Het spel begint met een tragisch incident dat leidt tot de scheiding van Riou en zijn jeugdvriend Jowy. Terwijl het verhaal zich ontvouwt, worden spelers meegesleurd in een conflict dat escaleert tot een regelrechte oorlog. Te midden van de chaos verzamelt Riou een cast van personages met hun eigen verhalen en sterke punten, waaronder terugkerende personages uit de eerste game.

Veel elementen keren terug, zoals de 108 sterren van het lot, strategische legergevechten en een uitgebreid verhaal met meerdere gezichtspunten. De keuzes die spelers maken hebben een grote invloed op de uitkomst van het verhaal, wat leidt tot meerdere mogelijke eindes.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password