Suicide Squad: Kill the Justice League pakt uit met officiële gameplay lanceringstrailer voorafgaand aan de release op 2 februari

Warner Bros. Games en DC hebben vandaag de gameplay trailer onthuld voor Suicide Squad: Kill the Justice League, de aankomende third-person action-shooter van Rocksteady Studios.

De gloednieuwe trailer bevat gameplaybeelden van Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark in actie terwijl ze loeihard in de chaos duiken die Metropolis overspoelt om het op te nemen tegen de steeds groter wordende strijdkrachten van Brainiac. De video biedt ook een glimp van de epische gevechten die spelers zullen aangaan tegen Green Lantern, The Flash en andere vijanden als het Squad de onmogelijke missie aangaat om ‘s werelds grootste DC Super Heroes, de Justice League, te verslaan.

Suicide Squad: Kill the Justice League is wereldwijd verkrijgbaar op 2 februari 2024. Spelers die de Deluxe Edition pre-orderen, krijgen tot 72 uur eerder toegang tot de game vanaf 30 januari 2024.

Suicide Squad: Kill the Justice League is een originele, genre-overschrijdende third-person actieshooter in ontwikkeling door Rocksteady Studios, de makers van de Batman: Arkham-serie. Speel als Harley Quinn (ook bekend als Dr. Harleen Quinzel), Deadshot (ook bekend als Floyd Lawton), Captain Boomerang (ook bekend als Digger Harkness) en King Shark (ook bekend als Nanaue) en begin aan een onmogelijke missie door Metropolis om de aarde te redden en ‘s werelds grootste DC Super Heroes, de Justice League, uit te schakelen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password