Suicide Squad: Kill the Justice League “Insider” Episode 2 onthuld

Warner Bros. Games en DC deelden de tweede aflevering van de Suicide Squad Insider-videoserie, die dieper ingaat op Suicide Squad: Kill the Justice League, de aankomende third-person actie-shooter die wordt ontwikkeld door Rocksteady Studios.

Suicide Squad Insider Episode 2 geeft fans een betere kijk op verschillende Support Squad-personages, waaronder de Penguin, die nu een wapenhandelaar is die kan helpen met het upgraden van wapens en het maken van unieke bouwwerken geïnspireerd op Star Labs, AmerTek, LexCorp en andere fabrikanten die geworteld zijn in de DC-lore. Spelers kunnen ook andere DC-persoonlijkheden rekruteren om te helpen met verschillende aanpassingsopties, zoals Gizmo, een wetenschapper en uitvinder die gepantserde vliegende voertuigen kan airdroppen die tijdens gevechten kunnen worden gebruikt; Toyman, het techjongen-genie die uitrusting kan verbeteren op basis van verschillende speelstijlen; en Hack, een digitale astrale projectie die de nekbommen van de Squad kan hacken om de vaardigheden van elk personage te upgraden en aan te passen.

De video introduceert ook een bekende DC-superschurk in Poison Ivy, die in een geheel nieuw licht wordt afgebeeld. In Suicide Squad: Kill the Justice League is Poison Ivy opnieuw vormgegeven als een kind dat bedreven is in het creëren van biologische gifstoffen die spelers kunnen helpen door elementaire aandoeningen toe te passen op hun slagwapens en granaten.
Daarnaast heeft Rocksteady onlangs bevestigd dat het team van plan is om na de lancering in 2024 een offline verhaalmodus toe te voegen, zodat spelers de hoofdcampagne zonder internetverbinding kunnen spelen. Meer details volgen later.

Suicide Squad: Kill the Justice League is een originele, genre-overschrijdende third-person actieshooter in ontwikkeling door Rocksteady Studios, de makers van de bestverkochte Batman: Arkham-serie. Speel als Harley Quinn (ook bekend als Dr. Harleen Quinzel), Deadshot (ook bekend als Floyd Lawton), Captain Boomerang (ook bekend als Digger Harkness) en King Shark (ook bekend als Nanaue) en begin aan een onmogelijke missie door Metropolis om de aarde te redden en ‘s werelds grootste DC Super Heroes, de Justice League, uit te schakelen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password