Suicide Squad: Kill the Justice League “Insider” aflevering 3 bevat informatie over gratis content na de lancering

Warner Bros. Games en DC hebben de derde en laatste aflevering van de Suicide Squad: Kill the Justice League Insider-videoserie gedeeld, waarin fans een kijkje krijgen in de aankomende third-person action-shooter van Rocksteady Studios.

Suicide Squad Insider – Aflevering 3 beschrijft de gratis seizoenscontent na de release, waarvan Suicide Squad: Kill the Justice League-eigenaren zonder extra kosten kunnen genieten. Om het avontuur gaande te houden na de verhaalgedreven campagne, zal elk seizoen rond een ander DC-personage draaien en alternatieve realiteiten bevatten die zijn binnengevallen door Brainiac, beter bekend als Elseworlds. Vanaf maart 2024 zal seizoen 1 de komst van The Joker bevatten, in de vorm van een Elseworlds-variant op de iconische DC-superschurk. Uitgerust met een door raketten aangedreven paraplu waarmee hij zichzelf als een bezetene door de lucht kan lanceren en over de daken van de stad kan surfen, zal deze nieuwe versie van The Joker zich bij de strijd voegen met unieke gevechts-, reisvaardigheden en wapens.

Hieronder vind je een overzicht van de gratis content in Suicide Squad: Kill the Justice League Seizoen 1, met extra details die op een later tijdstip worden aangekondigd:

  • De Joker als nieuw speelbaar personage
  • Nieuwe speelbare omgeving met Joker-thema
  • Twee afleveringen met nieuwe missies, activiteiten en bolwerken
  • Nieuwe baasgevechten en vijandelijke varianten
  • Nieuwe wapens en uitrusting met DC-schurkenthema
  • Nieuwe Riddler-inhoud

Voor de toekomstige Seizoenen 2-4 kunnen fans zich verheugen op drie nieuwe speelbare personages, drie nieuwe speelbare omgevingen, nieuwe wapens, thematische uitrustingssets, activiteiten, updates halverwege het seizoen en nog veel meer.

In Suicide Squad Insider – Aflevering 3 worden kijkers ook getrakteerd op een optreden van acteur Jason Isaacs, de stem van Brainiac in Suicide Squad: Kill the Justice League, die extra inzicht geeft in de motivaties en uiteindelijke plannen van het personage. Bovendien worden in de video de sociale functies van de game en de coöperatieve modus voor vier spelers verder uit de doeken gedaan, met tips over hoe spelers zichzelf in de game kunnen uitdrukken door middel van aanpassingsopties voor personages, outfits, rivaliserende taunts en emotes, maar ook coöp-specifieke beloningen en competitieve elementen zoals wereldwijde klassementen.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password