Stunlock Studio bespreekt nieuwe V Rising uitbreiding in Developer Blog

Stunlock Studios heeft vandaag hun laatste Dev Update gepubliceerd over de eerste grote content update van V Rising die in 2023 zal verschijnen. Deze gratis uitbreiding omvat (maar is niet beperkt tot) een nieuwe biome, meerdere kasteelvloeren, terreinvariaties, nieuwe vijanden, nieuwe locaties en een nieuw crafting-systeem om je vaardigheden aan te passen, evenals algemene verbeteringen van de levenskwaliteit.
Hoewel de gloednieuwe biome en de drastisch verbeterde kasteelbouw de hoogtepunten van de uitbreiding zijn, is het team ook van plan om meer variatie toe te voegen aan enkele van de bestaande gebieden binnen de wereld van Vardoran. Spelers kunnen zich verheugen op nieuwe eindbazen om tegen te komen en marktplaatsgebieden die gebruikt kunnen worden om zeldzame goederen te verwerven, maar het kan zijn dat je je moet vermommen om een deal gedaan te krijgen.
Gezien het brede scala aan veranderingen dat de update met zich meebrengt, moeten spelers een nieuwe wereld beginnen, en alle officiële V Rising-servers zullen worden gewist en gereset om de nieuwe kaart bij te werken.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password