De strijd woekert voort in Total War: WARHAMMER met het nieuwe Lords pack: The King & The Warlord

The King & The Warlord is na de recent verschenen Grim & The Grave DLC het tweede Lords Pack voor Total War: WARHAMMER. Dit pakket versterkt zowel de Greenskins als Dwarves met beroemde personages, nieuwe, iconische eenheden en nieuwe battle maps voor gevechten in de Grand Campaign en Custom/Multiplayer.

Deze nieuwe DLC bevat het volgende:

  • Twee nieuwe Legendary Lords…
  • …met nieuwe quest chains, magische voorwerpen en skill trees
  • Twee nieuwe Lord-types
  • Vijf gloednieuwe gevechtseenheden
  • 22 elitaire Regiments of Renown
  • Gratis nieuwe content
The King & The Warlord brengt twee nieuwe Legendary Lords naar de game: ten eerste Belagar Ironhammer, de oude erfgenaam van Karak Eight Peaks, die de dwergenfactie van Clan Angrund leidt. De tweede is Skarsnik, Warlord of the Eight Peaks, leider van de Crooked Moon Tribe. Dit nieuwe Lords Pack biedt een breed scala aan nieuwe campaign-bonussen, battle maps, nieuwe lords en spannende nieuwe eenheden, waaronder de populaire Squigs die voor het eerst in Total War: WARHAMMER, verschijnen!

The King & The Warlord verschijnt op 20 oktober en is nu beschikbaar als pre-order.

Naast The King & The Warlord verschijnt ook nieuwe, gratis content voor alle spelers. Binnenkort meer informatie hierover.

Total War: WARHAMMER
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password