Strijd tussen de vliegtuigen in Star Citizen’s Ship Showdown-evenement

Star Citizen’s Ship Showdown is een jaarlijks feest van galactische proporties met als doel het favoriete in-game voertuig van de gemeenschap te ontdekken. Fans over de hele wereld stemmen op hun meest geliefde vliegende schip of rijdende voertuig, met als inzet opscheppen en epische prijzen. De Showdown van dit jaar is de eerste voor veel van de beste Drake-schepen, waaronder de instap-transportcutter, het iconische Vulture-reddingsschip of het Corsair-verkenningsschip met meerdere bemanningsleden. In Fase 1 van de competitie schaarde de gemeenschap zich achter hun favorieten met originele creatieve creaties zoals video’s, liedjes, miniaturen, foto’s, schilderijen en meer. Spelers kunnen al deze creaties bekijken in de speciale Community Hub. Het evenement bevindt zich nu in de Live Showdown-fase, met elke dag head-to-head stemmen. Deze fase wordt op 7 september afgesloten met de kroning van het winnende voertuig.

Om dit te vieren verwelkomt ontwikkelaar CIG nieuwe spelers met gratis toegang om Star Citizen te downloaden en te spelen, en geeft zowel nieuwe als bestaande piloten gratis toegang tot de acht beste schepen van Ship Showdown. Spelers die een van de laatste vier schepen bezitten, kunnen ook uitkijken naar extra prijzen, waaronder exclusieve in-game verf en posters met het thema van de fabrikant, allemaal gratis. Deze vier zullen ook te zien zijn als de ‘Best In Show’-voertuigen voor het Intergalactic Aerospace Expo (IAE)-evenement van dit jaar in november, waar prijzen zullen worden uitgedeeld aan in aanmerking komende backers. Het uiteindelijke winnende schip van de gemeenschapscompetitie blijft na de bekroning op 7 september tot en met 30 september beschikbaar om gratis mee te vliegen voor alle backers.

De acht populairste schepen voor de Star Citizen Ship Showdown van dit jaar zijn:

Anvil Arrow: De Arrow is een wendbaar en behendig licht gevechtsschip dat met zijn ultra-aerodynamische frame en royale wapenarsenaal zijn tegenstanders te slim af is.

Aegis Verlosser: Met een overvloed aan wapensystemen, waaronder externe en bemande torens, kan de Redeemer de strijd aangaan met een breed scala aan vijanden, ongeacht de aanvalshoek.

Drake Gier: Wees een éénpiloot bergingsoperatie met de Vulture. Met voldoende opslagruimte en verrassende wendbaarheid heeft dit instapmodel bergingsvaartuig het gereedschap om in te stappen, de klus te klaren en veilig thuis te komen.

Constellation Andromeda: De veelzijdige Constellation is een flexibel vrachtschip met een verrassende kracht. Of het nu gaat om het vervoeren van waardevolle vracht of personeel, het arsenaal aan wapens van het schip en de ‘ingebouwde’ P-52 Merlin snub fighter zorgen ervoor dat de kostbare vracht die het vervoert veilig aankomt.

Origin Jumpworks 600i Explorer: Voor een serieuze verkenning hoef je het comfort van de 600i en zijn begeleider niet op te geven. De omhullende kap van het schip biedt piloot en bemanning een helder, onbelemmerd uitzicht voor adembenemende vergezichten en een uitgebreide verkenningsmodule voor langeafstandsmissies.

Drake Cutter: Wanneer functie, prijs en bruikbaarheid het belangrijkst zijn, is de Cutter het perfecte schip voor de klus. Beperkte maar effectieve bewapening, sobere voorzieningen en veel opslagruimte maken dit lichte vrachtschip een van de populairste schepen voor piloten die voor het eerst de sterren opzoeken.

Vlieg gratis met de acht beste schepen tijdens The Star Citizen Ship Showdown van 18:00 CET donderdag 31 augustus tot 18:00 CET donderdag 7 september. Nadat het Free Fly-venster is afgelopen, blijft het winnende schip beschikbaar voor alle backers om gratis mee te vliegen tot 18:00 CET zaterdag 30 september.

Meld je aan voor een gratis account of log in op https://robertsspaceindustries.com/star-citizen om de Star Citizen-client te downloaden en deel te nemen aan dit evenement. Ga naar https://robertsspaceindustries.com/ship-showdown2023/ om te stemmen op een van de acht beste schepen.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password