Streets of Rage 4-trailer toont co-op en nieuw personage

Uit een nieuwe trailer voor Streets of Rage 4 blijkt dat de game voor het eerst co-op voor vier spelers krijgt. Ook is de vechter Floyd Iraia onthuld. Zoals de trailer meldt is het de eerste keer in de Streets of Rage-franchise dat spelers met drie anderen lokaal kunnen spelen. Online is co-op mogelijk met twee spelers, zoals dat in voorgaande delen enkel offline mogelijk was.

Het nieuwe personage Floyd Iraia is ook te zien in de nieuwe beelden. Iraya heeft mechanische armen die vijanden een flink pak rammel kunnen geven en kunnen elektrocuteren. Daarnaast beschikt de vechter over een grijphaak om vijanden naar zich toe te trekken. Streets of Rage 4 bevat ook een aantal klassieke personages uit de vorige delen, zoals Axel, Blaze en Adam. Streets of Rage 4 is het eerste deel in de franchise in 25 jaar. De game belooft een ode aan de klassieke beat ‘em up-games te worden met handgetekende omgevingen en dancemuziek van componisten van onder andere Sonic the Hedgehog, Jet Set Radio en vorige Streets of Rage-games. Streets of Rage 4 verschijnt dit jaar voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password