Street Fighter V: Champion Edition nu verkrijgbaar; Seth toegevoegd als 40e personage

Champions will rise! Capcom,  maakt bekend dat Street Fighter V: Champion Edition, de uitgebreidste versie van het beroemde vechtspel, nu verkrijgbaar is voor het PlayStation 4 en pc. Daarnaast maakt Capcom bekend dat Seth een nieuwe fysieke vorm heeft aangenomen om als 40e personage toegevoegd te worden aan de Champion Edition van Street Fighter V.

Street Fighter V: Champion Edition bevat alle content (exclusief Fighting Chance-kostuums, merksamenwerkingskostuums en Capcom Pro Tour DLC) van zowel de originele uitgave als Street Fighter V: Arcade Edition. Daarbovenop bevat Champion Edition elke vechter, stage en andere content die verscheen tussen Arcade Edition en deze nieuwe versie, inclusief Seth. In totaal bevat deze uitgebreide editie van Street Fighter V maar liefst 40 personages, 34 stages en meer dan 200 kostuums. Nadat spelers een personage hebben gekozen, kunnen ze zich daarmee een weg knokken door diverse spannende spelvarianten voor één of meer spelers van alle niveaus, inclusief Cinematic Story Mode, Arcade Mode, Team Battle, Ranked Match, Casual Match en meer.

Vanaf vandaag mengt Seth zich in de strijd als 40e personage van Street Fighter V; deze meester in het imiteren van moves keert in Champion Edition terug met een nieuwe fysieke vorm. Nu het biologische brein van Seth, die eerder optrad als eindbaas in Street Fighter IV, is gekoppeld aan Doll Unit Zero, gaat deze levensvorm verder met het zoeken naar nieuwe data en het installeren van moves van de sterkste vechters ter wereld. Nieuwe spelers kunnen nu met Seth aan de slag als onderdeel van Street Fighter V: Champion Edition terwijl huidige spelers Seth apart kunnen aanschaffen voor 100.000 Fight Money (de in-game valuta).

Street Fighter V: Champion Edition is nu fysiek en digitaal verkrijgbaar voor PlayStation 4 en als digitale download op Steam. Huidige bezitters van een versie van Street Fighter V, ongeacht welke, kunnen een digitale Upgrade Kit aanschaffen voor directe toegang tot alle content van de Champion Edition die ze nog niet bezitten.

De oorspronkelijke versie van Street Fighter V is nog steeds het enige wat spelers nodig hebben om de meest up-to-date-versie van de titel te bezitten. Alle toegevoegde game-modes en balans-updates zijn gratis voor bezitters van een versie van Street Fighter V, ongeacht welke. Daarnaast blijven alle DLC-personages geheel zonder betaling te verkrijgen door het voltooien van diverse in-game-uitdagingen en verdienen van de in-game valuta genaamd Fight Money. Voor wie niet kan wachten, is de in-game-content ook direct te koop voor echt geld. Bepaalde aanvullende content is alleen te koop met Fight Money, dat spelers kunnen verdienen door de game te spelen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password