Street Fighter V: Champion Edition aangekondigd voor 14 februari 2020

Tijd om als een kampioen te knokken en over de straten te heersen! Capcom, maakt vandaag bekend dat Street Fighter V: Champion Edition, de uitgebreidste versie van de vechtgame, op 14 februari 2020 verschijnt voor PlayStation 4 en pc. Vandaag is ook aangekondigd dat de voormalige eindbaas Gill vanaf december 2019 terugkeert naar de serie als speelbaar personage in de Champion Edition en voor huidige Street Fighter V-spelers.

Street Fighter V: Champion Edition bevat alle content (exclusief Fighting Chance-kostuums, kostuums die voortkwamen uit samenwerkingen met andere merken en Capcom Pro Tour DLC) van zowel de originele versie als Street Fighter V: Arcade Edition. Daarbovenop levert de Champion Edition alle personages, levels en andere content die na Arcade Edition is uitgebracht en krijgt deze nieuwe versie bij de lancering zelfs nog meer content. In totaal is deze robuuste versie van Street Fighter V goed voor 40 personages, 34 levels en meer dan 200 kostuums. In de game kunnen spelers zich een weg knokken door gevarieerde singleplayer- en multiplayer-modes die zijn ontworpen voor spelers van alle niveaus, inclusief Story Mode, Arcade Mode, Team Battle, Ranked Match, Casual Match en meer.

De Champion Edition is ook goed voor de terugkeer van Gill, de leider van de Secret Society en eindbaas van de Street Fighter III-serie. Gill is een meester in zowel pyrokinese als cryokinese, wat betekent dat hij perfecte controle heeft over zowel vuur als ijs (zoals weerspiegeld door zijn uiterlijk). Meestal zit hij achter de schermen zijn snode plannen te smeden, maar nu is Gill klaar om zichzelf aan de wereld te onthullen en de voorspelling uit te laten komen die de Secret Society al heel lang geheim houdt. Gill wordt als onderdeel van de Street Fighter: Champion Edition in februari 2020 als speelbaar personage toegevoegd aan Street Fighter V, en hij is vanaf december 2019 ook apart voor die game te koop.

Het originele Street Fighter V is nog steeds het enige wat consumenten nodig hebben om altijd de meest complete versie van deze titel te bezitten. Alle toegevoegde game-modes en balans-updates zijn gratis voor bezitters van elke versie van Street Fighter V. Daarnaast zijn alle DLC-personages geheel gratis te ontgrendelen door diverse in-game-uitdagingen te voltooien en in-game-valuta genaamd Fight Money te verdienen. Wie niet kan wachten, kan de in-game-content ook met echt geld direct aanschaffen. Sommige extra content is alleen te koop met Fight Money, dat spelers met normale gameplay kunnen verdienen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password