Street Fighter: Duel × Monster Hunter collaboration event!

Uitgever A PLUS JAPAN INC. heeft op 6 maart aangekondigd dat het door CAPCOM goedgekeurde mobiele RPG-spel Street Fighter: Duel een samenwerkingsevenement zal presenteren met Monster Hunter. Het Gore Magala limited-time evenement zal beschikbaar zijn van 16 tot 29 maart.
Gore Magala is binnengedrongen in de wereld van Street Fighter: Duel! Wycademy nodigt alle vechters uit om deel te nemen aan de missie en Ken te helpen in de kruistocht tegen de Gore Magala.

Nieuwe vechter Gore Magala Ken sluit zich aan bij het gevecht!

Gore Magala Ken is een vechter die zowel single-target als AOE schade kan toebrengen. Hij is van de Infernal King Faction, waardoor je team een buff krijgt naargelang het aantal vechters van de Infernal King Faction in je team.

Gore Magala Ken toont zich een zeer agressieve vechter; zijn vechterstype is Balanced, en met een vechtstijl van Savage die hem + 25 ATK geeft. Afhankelijk van de samenstelling van je team kan hij een primaire of secundaire schadeveroorzaker zijn.

Hij kan ook sterk zijn in de PvP, omdat zijn supercombo Tetsuzanko enorme single-target schade kan toebrengen. Gore Magala Ken zal een goede aanvulling zijn op het team met solide combo’s, omdat zijn vaardigheden automatisch stapelen met andere vechters als ze combo’s maken.

De jacht is geopend! Daag Gore Magala uit en win exclusieve beloningen

Wycademy Assist levert voedsel aan vechters en ontvangt een bepaalde buff voordat ze Gore Magala uitdagen, net als in de Monster Hunter-serie, waarin jagers voor hun missie voedsel uit de Felyne Bistro/Kantine nuttigen. Tijdens de Gore Magala Hunt is het aanbevolen om Gore Magala Ken in te zetten voor het jachtgebeuren om een schadebuff voor je team te ontvangen.

Spelers zullen Gore Magala’s drie lichaamsdelen (vleugels, klauwen en hoofd) uitdagen om verschillende beloningen te ontvangen die overeenkomen met zijn lichaamsdeel, afhankelijk van de toegebrachte schade, die kan worden gebruikt voor het ruilen van beloningen zoals avatarframe: Gore Magala, waardevolle vechters en Arcade Coins van de Wycademy Supplies.

Wanneer je Gore Magala uitdaagt, zijn er voorkeuren voor vechtersgroepen. Strijders van een bepaalde factie kunnen bijvoorbeeld meer en minder schade toebrengen als ze het betreffende lichaamsdeel uitdagen. De Gore Magala heeft ook een normale staat en een woede staat, wat betekent dat spelers die zichzelf graag uitdagen, de wyvern kunnen bevechten in zijn woede staat. Er komt ook een ander evenement, de Shadaloo Invasion. Doe mee aan dit evenement en claim beloningen zoals Monster Bone en Wyvern Tear Wyvern Tear is essentieel om Gore Magala Ken vrij te spelen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password