Street Fighter: Duel x Devil May Cry Collaboration Event!

Street Fighter: Duel is een door CAPCOM goedgekeurd mobiel RPG-spel dat veel goede herinneringen zal oproepen, en het is momenteel meer dan 4 miljoen keer gedownload! Street Fighter: Duel is gepubliceerd in het Engels, Frans, Spaans, Duits en Portugees op zowel de Appstore als Google Play.
A PLUS JAPAN INC., de uitgever van Street Fighter: Duel, heeft een nieuw samenwerkingsevenement met Devil May Cry aangekondigd. Dit evenement zal spelers “Special Summon Tickets” geven en deze zullen gebruikt worden om de bekende duivel jager, Dante per toeval vrij te spelen.

De vasthoudende en heldhaftige duiveljager Dante komt naar Street Fighter: Duel

Dante is een uniek en complex personage; hij kan veranderen in een krachtige demon en enorme AOE-schade toebrengen aan vijanden. Zijn super en passieve vaardigheden kunnen ook veranderen afhankelijk van Dante’s vorm. Zijn EX-Move “Power Smash” kan ook schade toebrengen aan alle vijanden en de voorste rij van het vijandelijke team dwingen om over te schakelen naar de achterste rij. Bovendien zal de EX-Move Power Smash beschikbaar zijn in “EX-Move learning” tijdens de samenwerking.

Nieuwe “Devil May Cry” thema-evenementen en beloningen

Het samenwerkingsevenement “Devil Invasion” loopt van 11 mei tot 24 mei, waarbij spelers “Demon Soulstone” kunnen verdienen door verschillende taken te voltooien. Deze stenen kunnen worden ingewisseld voor beloningen in Nico’s winkel, zoals het “Sterkste Demonenjager” avatarframe. Daarnaast kunnen spelers verschillende taken voltooien in het “Agentschap” om schatkistbeloningen te ontvangen. Spelers kunnen meer waardevolle beloningen vrijspelen naarmate ze meer taken voltooien en hogere niveaus bereiken.

Meer unieke gameplay en materialen

Verder kunnen spelers “Demon Star” verkrijgen in de “Agency” en door verkenning. Nico heeft ook een apparaat dat de demonsterren op gezette tijden kan omzetten in modulematerialen, die de kracht van een speler kunnen vergroten als hij zijn modules upgradet.

Tijdens het evenement zullen er individuele en gilde leaderboards zijn, waarbij spelers extra beloningen ontvangen op basis van hun klasseringen aan het einde van elke uitdaging.

Profiteer van dit spannende samenwerkingsevenement tussen Street Fighter: Duel en Devil May Cry, waar spelers de kracht van Dante kunnen ervaren en waardevolle beloningen kunnen verdienen. Download Street Fighter: Duel in de Appstore of Google Play en laten we nu wat demonen doden!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com