Streaming-demo Life is Strange 2 nu verkrijgbaar voor pc

Square Enix maakt, in samenwerking met Polystream, het baanbrekende technologieplatform dat realtime 3D-ervaring levert op transformationele schaal, bekend dat een gratis streaming-demo van Life is Strange 2, de hooggeprezen adventure-game van het Life is Strange-team bij DONTNOD Entertainment en Square Enix External Studios, nu verkrijgbaar is in Europa en Noord-Amerika.

Hier krijg je toegang tot de streaming-demo: https://lifeisstrange.com

De streaming-demo biedt spelers de kans om de BAFTA-award-winnende game gratis te proberen. Ga daarvoor gewoon naar de website, klik op ‘STREAM DEMO’, en open de kleine Polystream-launcher. Zo kun je Life is Strange 2 al binnen seconden spelen, zonder dat je iets hoeft te downloaden.

Zie de FAQ voor meer informatie, zoals beschikbaarheid, minimale pc-specs en internetvereisten.

Life is Strange 2 vertelt het verhaal van twee broers, de 16-jarige Sean en 9-jarige Daniel Diaz, die hun huis in een voorstad van Seattle moeten ontvluchten na een tragische gebeurtenis die hun levens voorgoed heeft veranderd. De zaak wordt nog ingewikkelder door de manifestatie van een machtige nieuwe telekinetische kracht die verstrekkende gevolgen heeft voor Sean en Daniel, en hun relatie onder druk zet. Hun levens zullen nooit meer hetzelfde zijn.

Elke reis begint met de eerste stap, en de demo plaatst je in Seans schoenen aan het begin van de game, waar je zijn leven in de voorstad van Seattle kunt ervaren op de dag dat alles op zijn kop wordt gezet.

Voor 3D-ontwikkelaars in diverse industrieën, van games tot de auto-industrie, architectuur, productie en mode, biedt Polystream het platform voor onbeperkte realtime 3D-ervaringen. Het bedrijf is wereldwijd baanbrekend op het gebied van onmiddellijke onderdompeling en interactie on-demand vanuit de cloud, op elke schaal. Met Polystream zijn er geen downloads of wachttijden, alleen maar geweldige ervaringen vanuit de cloud. Dankzij naadloos bereik met verschillende cloudproviders, kan Polystream immense aantallen gelijktijdige gebruikers bedienen. Met deze vernieuwende mogelijkheden, biedt Polystream kansen om innovatieve nieuwe bedrijfsmodellen voor games te realiseren en inkomsten te genereren met realtime 3D-content en -toepassingen, voor ervaringen op elke schaal, dit alles vanuit de cloud.

Life is Strange 2 is nu verkrijgbaar, zowel fysieke als digitaal, voor pc/Steam, PlayStation 4 en Xbox One.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password