Streamers spelen The Elder Scrolls Online in een kattencafé om geld in te zamelen voor het goede doel!

Kleine en grote influencers gaan hun krachten bundelen om geld in te zamelen voor dieren over de hele wereld. Samen met videogame-uitgever Bethesda spelen ze op 10 december 10 uur lang The Elder Scrolls Online in – hoe toepasselijk voor alle Khajiit – het kattencafé ‘Kopjes’ in Amsterdam. Kijkers kunnen elk bedrag doneren tijdens de livestream van 10 uur. Alle donaties gaan naar de dierenwelzijnsorganisatie VIER VOETERS.
Bekijk hier de livestream op 10 december tussen 12:00 en 22:00:

https://www.twitch.tv/Bethesda_NL/

Bethesda verdubbelt elke donatie tijdens de stream tot een totaal van 5.000 euro.

Charity
Deze charity stream maakt deel uit van een groot wereldwijd project genaamd ‘Slay Dragons, Save Cats’. ESO-spelers hebben al meer dan 139.000 dollar van de vooropgestelde 200.000 dollar opgehaald om wereldwijd de levens van huisdieren te helpen redden en verbeteren via de verenigingen Best Friends Animal Society (Noord-Amerika), en FOUR PAWS (pan-Europees). De donatie van 200.000 dollar wordt gelijk verdeeld tussen Best Friends Animal Society en FOUR PAWS wanneer het initiatief op 9 december 2019 afloopt. Bijkomend hebben spelers tot nu toe rechtstreeks al 1.380 dollar aan de goede doelen geschonken.

#SlayDragonsSaveCats
Dieren hebben altijd al een dierbare plek in het hart van Bethesda gehad, maar katten waren iets speciaals dit jaar. In het nieuwste hoofdstuk van de game The Elder Scrolls Online, die in juni werd gereleaset, worden de Khajiits en hun thuisland onder vuur genomen door draken. Spelers kunnen Elsweyr’s katachtige bewoners redden door draken te slachten en voor elke vijf gevleugelde monsters die worden geveld tot 9 december, zal Bethesda 1 Amerikaanse Dollar doneren, tot een maximumbedrag van 200.000 dollar. Meer details zijn beschikbaar via de campagne pagina: www.elderscrollsonline.com/en-us/slaydragonssavecats.

OVER ELDER SCROLLS ONLINE
Met The Elder Scrolls® Online brengt ZENIMAX ONLINE STUDIOS nieuwe en opwindende avonturen online naar de wereld van Tamriel. Sinds de lancering in 2014 heeft ESO drie keer MMO van het Jaar gewonnen en telt nu meer dan 13 miljoen spelers. Meer informatie over The Elder Scrolls Online® is te vinden op de officiële website. In het laatste hoofdstuk van ESO, The Elder Scrolls Online®: Elsweyr, bezoeken spelers het oude thuis van de Khajiit en vechten ze om Tamriel’s kattenmensen te beschermen tegen bezetters en dreigende draken.

OVER VIER VOETERS
Stichting VIER VOETERS (internationaal bekend als FOUR PAWS) wordt gezien als de meest toonaangevende dierenwelzijnsorganisatie in Europa. Ze streven naar een wereld waarin mensen dieren behandelen met respect, empathie en begrip. VIER VOETERS is daarbij de sterke, wereldwijde en onafhankelijke stem voor dieren die onder directe invloed van mensen staan, zoals wilde dieren, zwerfdieren, huisdieren en productiedieren. Voor meer informatie, zie www.vier-voeters.nl.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password