Stream Sand Land op Disney+

Deze week is het eindelijk zo ver! Dan verschijnt Sand Land de game op Xbox Series X en S, Playstation 4, Playstation 5 en PC. Ondertussen kan je echter al de anime serie streamen op Disney+ om zo al de personages en setting te leren kennen.

Een nieuwe Japanse anime van “Dragon Ball”-bedenker Akira Toriyama 

In 13 afleveringen neemt “Sand Land: The Series” kijkers mee naar een wereld waar de watervoorraad zo goed als opgedroogd is en de kleine hoeveelheid die overblijft gecontroleerd wordt door een hebzuchtige koning. Sheriff Rao heeft genoeg van het lijden onder de heerschappij van de koning en vraagt de demonen van Sand Land om hulp. De groep gaat op reis om de “Legendary Spring” te ontdekken.

Sand Land: The Series” is een spannende hervertelling van de hitfilm “Sand Land” uit 2023 en bouwt voort op het oorspronkelijke universum van de film, vertelt nieuwe verhalen en introduceert nieuwe personages naast de geliefde fanfavorieten: de Fiend Prince Beelzebub, Sheriff Rao en Thief.
Sand Land: The Series” is gebaseerd op het populaire kortverhaal van Akira Toriyama, de maker van “DRAGON BALL” en “Dr. Slump” en is een samenwerking tussen Sunrise (de anime-studio achter “Mobile Suit Gundam” en “Love Live!”), Kamikaze Douga (de 3DCG animatiestudio achter “POPTEPIC” en de titelsequentie voor “JoJo’s Bizarre Adventure”) en ANIMA.

Met in de hoofdrollen Mutsumi Tamura als de stem van de Fiend Prince Beelzebub; Kazuhiro Yamaji als de stem van Rao; Chō als de stem van Thief; Satoshi Tsuruoka als de stem van General Are; en Nobuo Tobita als de stem van Supreme Commander Zeu. “Sand Land: The Series” is geregisseerd door Toshihisa Yokoshima en is voor het scherm bewerkt op basis van Akira Toriyama‘s originele manga door Hayashi Mori.

Fans van Japanse anime kunnen zich vandaag nog abonneren op Disney+ om meteen toegang te krijgen tot een steeds groter wordende catalogus met niet te missen content, waaronder “Phoenix: Eden17”, “Tokyo Revengers: Christmas Showdown Arc”; “Tokyo Revengers: Tenjiku Arc”; “Ishura” en nog veel meer.

Sinds het vroege Nintendo tijdperk wist Niels al dat hij een gamer was in hart en nieren. Zijn liefde voor games is enkel gegroeid, voornamelijk zijn grote voorliefde voor RPG's en alles wat Japans is. Met de controller in de ene hand, en de machtige pen in de andere speelt en laat hij zijn oordeel vallen over elke game die zijn pad kruist.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password