Strategie Survival-game Endzone 2 aangekondigd

Uitgever Assemble Entertainment en zijn interne ontwikkelstudio Gentlymad Studios zijn ontzettend enthousiast over het vervolg op hun post-apocalyptische koloniesim Endzone – A World Part. Het vervolg, getiteld Endzone 2, is een overlevingskolonie waarin spelers het hoofd moeten bieden aan een onvergeeflijke omgeving, bewoonbare gebieden moeten ontdekken en herbevolken en moeten overleven om de laatste overblijfselen van de mensheid te beschermen. Om deze aankondiging te vieren, voegt Gentlymad Studios ook een kleine update toe aan Endzone – A World Apart.

Endzone 2 combineert elementen van survival en het bouwen van steden/koloniesimulaties om een nieuwe en unieke draai aan deze bekende genres te geven. Spelers kunnen vrij hun startpunt kiezen en zich op verschillende locaties wagen die waardevolle en unieke grondstoffen en buit verbergen. Ze kunnen ook meerdere nederzettingen creëren en beheren en vechten tegen de meedogenloze en steeds veranderende omgeving.
Als spelers niet op verkenning zijn, moeten ze hun nederzettingen bouwen, ontwikkelen en uitbreiden en zorgen voor economische vooruitgang door onderzoek te doen naar gebouwen, technologieën en grondstoffen te raffineren om optimale productielijnen te creëren en zo de omvang van hun groeiende gemeenschap bij te houden. Spelers krijgen ook de taak om handelsroutes aan te leggen tussen bewoonbare gebieden en handelaren.

Gentlymad Studios streeft ernaar om de ondersteunende community van Endzone – A World Apart over te brengen naar Endzone 2 om het vervolg te ontwikkelen in lijn met de verwachtingen van de spelers. Spelers die bekend zijn met Endzone – A World Apart kunnen nu genieten van de uitdaging van het creëren en beheren van meerdere nederzettingen en het gebruik van voertuigen om handelsroutes op te zetten, te ruilen met handelaren en op expeditie te gaan. Daarnaast bevat Endzone 2 een complete herziening van het renderingsysteem, waardoor spelers een gedetailleerdere en visueel aantrekkelijkere omgeving krijgen, samen met nieuwe animaties om spelers als nooit tevoren onder te dompelen.

Spelers van Endzone – A World Apart zullen ook blij zijn te horen dat er een nieuwe patch onderweg is naar de game die de kloof tussen de eerste game en Endzone 2 helpt te overbruggen. De patch bevat een nieuwe zijmissie, diverse bugfixes en een decoratief nieuw gebouw. Er staat spelers die goed opletten misschien nog een verrassende teaser te wachten in Endzone – A World Apart.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password