Stranger of Paradise Final Fantasy Origin nu verkrijgbaar op Steam

Square Enix maakt bekend dat Stranger of Paradise Final Fantasy Origin nu verkrijgbaar is voor pc via STEAM. Deze actie-RPG is ontwikkeld in samenwerking met Team NINJA van KOEI TECMO GAMES, makers van de Ninja Gaiden- en Nioh-serie, en brengt een gewaagde nieuwe visie naar de Final Fantasy-serie waar zowel fans van nieuwkomers van zullen genieten.

Omdat de game nu permanent voor een lagere prijs verkrijgbaar op alle platformen, is dit het perfecte moment om te beginnen aan Jacks missie om Chaos te vernietigen.

Nieuwkomers kunnen snel en handig bekend worden met het verhaal van de game via de nieuwe Stranger of Paradise Final Fantasy Origin recap trailer:
In Stranger of Paradise Final Fantasy Origin beleven spelers een alternatieve vertelling van het klassieke Final Fantasy-verhaal, met een mix van uitdagende en strategische, spectaculaire gameplay tegen de achtergronden van de geliefde serie.

Ga met Jack en zijn bondgenoten Ash, Jed, Neon en Sophia door de poorten van de Chaos Shrine en stap in een wereld van duistere fantasy. Geniet van opwindende gevechten en ontdek of Jack en zijn vrienden werkelijk de Warriors of Light zijn waar de voorspellingen over spraken.

Spelers kunnen ook drie uitbreidingen van Stranger of Paradise Final Fantasy Origin spelen. Deze uitbreidingen zijn toegankelijk via de Season Pass van de game, die is inbegrepen bij de Digital Deluxe Edition. Wie de Standard Edition van de game bezit, kan de Season Pass apart aanschaffen.

  • In Trials of the Dragon King moeten Jack en zijn bondgenoten nieuwe uitdagingen het hoofd bieden. In deze uitbreiding krijgt de speler te maken met Bahamut, de koning die heerst over de dragonkind, en de Warrior of Light, die vecht om het licht van de kristallen te herstellen en de wereld te redden.
  • Wanderer of the Rift vervolgt het verhaal van Trials of the Dragon King, en plaatst spelers tegenover Gilgamesh, het geliefde, door dimensies reizende personage uit de FINAL FANTASY-serie.
  • In DIFFERENT FUTURE worden Jack en zijn vrienden door de geest van een moogle naar een stad in een alternatief universum geleid. Daar wacht hen een laatste uitdaging, die het slot vormt van de STRANGER OF PARADISE-verhaallijn.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password