Stranger of Paradise Final Fantasy Origin komt naar Steam

Square Enix maakt met veel plezier bekend dat Stranger of Paradise Final Fantasy Origin op 6 april 2023 verschijnt voor STEAM.

Vanaf vandaag is de game ook tegen een lagere prijs verkrijgbaar voor PlayStation, Xbox en Epic Games Store.

In Stranger of Paradise Final Fantasy Origin eleven spelers een alternatieve versie van het klassieke Final Fantasy-verhaal, met uitdagende en strategische, actierijke gameplay tegen de achtergronden van de geliefde serie.

Wanneer Jack en zijn bondgenoten Ash, Jed, Neon en Sophia door de poorten van de Chaos Shrine gaan, betreden ze een wereld van dark fantasy en moeten ze een bikkelharde strijd leveren om te ontdekken of ze werkelijk de Warriors of Light zijn waar de profetieën over spraken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password