Stop nooit met rennen: Makea Games introduceert Supermoves, het ultieme Parkour partyspel gewapend met de krachtige Makea-editor

Makea Games heeft vandaag aangekondigd dat Supermoves, een opwindende parkour partygame met online multiplayer, diepgaande bewegingsmechanica en een krachtige leveleditor, eind 2024 op de pc verschijnt. Wishlist Supermoves vandaag nog op Steam en sluit je aan bij de Supermoves-community op Discord om mee te doen aan de actie!

Supermoves zal als speelbare multiplayerdemo te zien zijn op het Steam Next Fest in februari 2024. Het belooft een adrenalinerijk single- en multiplayer actieavontuur dat de manier zal veranderen waarop gamers multiplayer partygames en door gebruikers gegenereerde content (UGC) ervaren.

Supermoves, dat met maximaal 40 spelers tegelijk kan worden gespeeld in supersnelle freerunning-actie voor meerdere spelers, is de ultieme parkour-feestgame met acht spannende speltypen en een robuuste carrièremodus voor één speler met epische beloningen en herspeelbaarheid. Supermoves bevat een grote verscheidenheid aan diepgaande bewegingsmechanieken, waaronder de typische “supermoves”, zoals het uitvoeren van hachelijke handstanden en het slijpen op rails of wallrunning op verschillende obstakels. Falen heeft echter een prijs, want dodelijke obstakels zoals hongerige haaien en verstikkende ballenbakken wachten op je terwijl je die ultieme trampoline backflip probeert uit te voeren.

Supermoves bevat ook een zeer krachtige maar gebruiksvriendelijke level-editor genaamd de Makea Editor, waarmee elke speler kan meedoen en levels kan bouwen met slechts een controller. De Makea Editor is geïntegreerd in het spel en kan worden opgeroepen met een druk op de knop in het spel.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password