Still Wakes the Deep video onthult geheimen en gameplaybeelden

The Chinese Room trekt het doek terug van zijn aankomende verhalende horrorgame Still Wakes the Deep, uitgegeven door Secret Mode.

In An Introduction to Worldbuilding verkennen de ontwikkelaars van The Chinese Room het verhaal achter Still Wakes the Deep en het onderzoek dat aan de basis ligt van de ontwikkeling. Lead Environment Artist Iain Gillespie, Associate Art Director Laura Dodds en Lead Designer Rob McLachlan geven een kijkje achter de schermen van deze langverwachte titel.

In deze documentaire over de opbouw van de wereld bespreekt The Chinese Room hoe de omgeving zich in de loop der tijd zal ontwikkelen en wat de belangrijkste inspiratiebronnen zijn voor de horror in de game. De periode, de geografische locatie van het booreiland – ze spelen allemaal een cruciale rol in dit narratieve horrorverhaal. Fans zullen ontdekken hoe het team een fascinatie voor kranen ontwikkelde en de documentairearchieven van British Petroleum doorspitte om een authentieke weergave van een Schots booreiland in de jaren 70 te creëren.

Still Wakes the Deep komt in 2024 uit op pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. De game zal ook beschikbaar zijn op Xbox Game Pass en PC Game Pass.

Over Still Wakes the Deep

Still Wakes the Deep is een terugkeer naar het first-person verhalende horrorgenre van The Chinese Room, maker van veelgeprezen games als Amnesia: A Machine for Pigs, Everybody’s Gone to the Rapture en Dear Esther.

Je bent een arbeider op een booreiland die vecht voor zijn leven in een gemene storm, een gevaarlijke omgeving en de donkere, ijskoude wateren van de Noordzee. Alle communicatielijnen zijn verbroken. Alle uitgangen zijn verdwenen. Het enige wat overblijft, is de confrontatie met de onkenbare verschrikking die aan boord is gekomen.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password