Still Wakes the Deep gameplay onthullende video duikt op uit de mist

De veelgeprezen ontwikkelaar The Chinese Room en uitgever Secret Mode hebben de eerste gameplayvideo vrijgegeven voor de verhalende horror Still Wakes the Deep, die vandaag is verschenen in de Xbox Partner Preview.

Deze eerste blik op Still Wakes the Deep in actie biedt een adembenemende blik op de unieke setting van de game: het boorplatform Beira D voor de kust van Schotland.

De gameplayvideo is opgesplitst in twee delen en begint nadat een catastrofale gebeurtenis het boorplatform op zijn grondvesten heeft doen schudden. Hoofdpersoon Caz McLeary zit vast onder de afbrokkelende buitenkant van de Beira D en is wanhopig op zoek naar een manier om in veiligheid te komen. Kijkers worden vervolgens meegenomen naar de claustrofobische ingewanden van het booreiland, waar Caz door kruipruimtes moet zien te komen en overstroomde gangen moet trotseren om niet ontdekt te worden door een onkenbare horror die aan boord is gekomen…
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password