Stijlvolle actie-brawler Hellboy Web of Wyrd slaat je direct in het gezicht op 4 oktober

De langverwachte actiebrawler-videogame Hellboy Web of Wyrd van wereldwijde uitgever van videogames Good Shepherd Entertainment staat op 4 oktober in de winkels van de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. De game is gebaseerd op de grafische romans van Mike Mignola’s Hellboy, gepubliceerd door Dark Horse Comics, en bevat een originele verhaallijn die in samenwerking met Mignola tot stand is gekomen, evenals de stem van Lance Reddick als Hellboy zelf. Mignola heeft ook de unieke key art van de game ontworpen.

Hellboy-fans kunnen vandaag in de trailer voor de lanceringsdatum van dichtbij meemaken hoe Hellboy zichzelf door een poort naar The Wyrd slingert: een visueel prachtige maar verontrustende wereld vol brute vijanden, geanimeerde standbeelden en bijna onverslaanbare monsters – allemaal vastbesloten om hem te doden. Ga op zoek naar de weinige vrienden die je in The Wyrd kunt vinden en verzamel alle informatie die je kunt vinden voordat je de monsterlijke uitdagingen aangaat die Hellboy voor altijd gevangen dreigen te houden:

Net als in de strips, stuurt Hellboy Web of Wyrd Hellboy op een reeks zeer verschillende en unieke avonturen; allemaal verbonden met de mysterieuze erfenis van The Butterfly House. Wanneer een agent van het B.P.R.D. op een verkenningsmissie naar het landhuis wordt gestuurd en prompt wordt vermist, is het aan jou – Hellboy – en je team van FBI-agenten om je vermiste collega te vinden en de geheimen van Het Vlinderhuis te ontrafelen. Combineer harde aanvallen en afstandsaanvallen om het op te nemen tegen een gevarieerde reeks steeds angstaanjagender vijanden in dit ongelofelijke nieuwe deel in het Hellboy-universum.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password