Stevige Spartan Collector’s Edition voor Metro Exodus

Voor Metro Exodus is een speciale Spartan Collector’s Edition onthuld. Die bevat niet de game zelf, maar komt in de vorm van een ton die het volgende met zich meebrengt:

  • Premium kwaliteit Artyom Statue: Deze zeer gedetailleerde, handgeschilderde figurine is gemaakt van resin en is ruim 26 centimeter hoog. De figurine beeldt de iconische scène af uit de aankondigingstrailer van Metro Exodus, waarin Artyom vecht tegen een dodelijke Watchman. Elk beeldje is individueel genummerd.
  • Authentieke Spartan Order Dog Tag: Een met zorg gemaakte replica van de Spartan Order tag van Artyom.
  • ‘Artyom’s Memories’ Collectible Postcards: Arytoms meest geliefde bezittingen zijn ansichtkaarten van de wereld, voordat deze vernietigd werd door de nucleaire oorlog. Fans van de Metro-serie zullen Artyoms verzameling herkennen, die hij heeft opgebouwd gedurende zijn reis. Elke ansichtkaart draagt een boodschap van zijn belangrijkste vrienden en metgezellen.
  • Spartan Order Patches: Twee authentieke Spartan Order patches.

Deze Spartan Collector’s Edition is exclusief te koop via metrothegame.com en kost op zichzelf 149,99 euro, maar zoals gezegd is dat dan zonder de game. Er is wel de mogelijkheid om meteen ook de Aurora Special Edition erbij te kopen, waardoor het totaal op 244,99 euro komt. Deze Aurora Special Edition bevat de game in een steelbook, aangevuld met een artbook en de Expansion Pass.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password