Stembussen EA SPORTS FC 24 Team of the Year nu geopend, voor de eerste keer met vrouwenelftal van het jaar

EA SPORTS FC heeft de officiële lijst met genomineerden voor de felbegeerde Team of the Year (TOTY)-award bekendgemaakt. Op de shortlist staan de beste mannen- en damesspelers van over de hele wereld, en fans kunnen hun zegje doen over wie een plekje verdient in de prestigieuze TOTY XI-teams, waarbij voor het eerst een vrouwenelftal wordt geïntroduceerd.

Fans kunnen nu kiezen uit 61 van de beste damesspeelsters ter wereld, waaronder Chelsea spits Sam Kerr, Atlético de Madrid middenvelder Leicy Santos, de vliegende vleugelspeler Trinity Rodman en Selma Bacha van Olympique Lyonnais.

De shortlist voor de genomineerden bij de mannen bevat een lijst met sterspelers uit het voetbal, waaronder EA SPORTS FC 24-coverster Erling Haaland, Tottenham Hotspur-spits Son Heung-min en jonge sterren als Jude Bellingham, Ousmane Dembélé en Florian Wirtz.

Het stemmen begint nu, 8 januari om 8am PST / 4pm GMT / 5pm CET en fans kunnen de volledige lijst met genomineerden voor mannen en vrouwen bekijken en hun stem voor de TOTY XI voor mannen hier en voor de TOTY XI voor vrouwen hier uitbrengen.

De stemming sluit op zondag 14 januari om 23.59 uur PST / 7.59 uur GMT (15 januari) / 8.59 uur CET (15 januari), zodat de FC-community genoeg tijd heeft om te beoordelen wie zij waardig vinden voor de definitieve TOTY-roosters in het mannen- en vrouwenvoetbal, die op vrijdag 19 januari worden onthuld en beschikbaar zijn in EA SPORTS FC 24. Voor EA SPORTS FC Mobile is het TOTY-rooster voor mannen vanaf donderdag 25 januari beschikbaar in de game (donderdag 1 februari in China, Korea en Japan).

EA SPORTS FC zet de langdurige samenwerking met Stats Perform en hun Opta-gegevens voort en voorziet fans van Opta-gegevens om stemmers te helpen een case op te bouwen met behulp van gedetailleerde realistische statistieken en de zo belangrijke beslissing te nemen over wie hun TOTY XI moet worden. Een paar voorbeelden hiervan zijn:

  • Alvaro Morata scoorde 16 competitiedoelpunten in 2023, zijn op één na meeste in een kalenderjaar terwijl hij in de vijf grote Europese competities speelde (20 doelpunten in 2017).
  • Virgil Van Dijk won 77% van zijn luchtduels in de Premier League in 2023 – het hoogste percentage van alle spelers (min. 100 luchtduels).
  • Slechts twee spelers hadden samen meer doelpunten en assists in de WSL in 2023 dan Sam Kerr (11 doelpunten, 6 assists), waarbij de Australiër elke 87 minuten scoorde of assisteerde.
  • Selma Bacha was direct betrokken bij meer doelpunten dan welke verdediger dan ook in de Division 1 Féminine in 2023 (10), waarvan alle 10 assists.

Daarnaast verzorgde het studioteam van CBS Sports voor de UEFA Champions League Today, bestaande uit Kate Abdo, Jamie Carragher, Micah Richards en gastanalist Alex Scott, een Kickoff Show door hun respectievelijke TOTY XI-ploegen voor mannen te selecteren met commentaar van Real Madrid-middenvelder Jude Bellingham en hun TOTY XI voor vrouwen met ondersteuning van de Spaanse middenvelder Alexia Putellas. Abdo en Carragher namen het op tegen Richards en Scott om hun mannen TOTY XI-selectie te kiezen, met Bellingham en Erling Haaland in de spelerspoule. Putellas was een van de eerste genomineerde vrouwen TOTY XI. Bekijk de verschillende TOTY Kickoff Shows en debatten van het CBS Sports team hier.

– Mannen TOTY XI – HIER – 9am PST / 4pm GMT / 5pm CET
– Women’s TOTY XI – HIER – Women’s 11am PST / 6pm GMT / 7pm CET
– Jude vs Micah – HIER – 12:30pm PST / 19:30pm GMT / 20:30pm CET

De stemming voor Team van het Jaar is nu live en spelers kunnen hier hun stem uitbrengen voor de TOTY XI voor mannen en hier voor de TOTY XI voor vrouwen.
De stemming sluit zondag 14 januari om 3am EST / 7:59am GMT / 8:59am CET.

 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password