Stem morgen af om de toekomst van ESO te ontdekken tijdens de Developer_Direct & Global Reveal Livestreams

Vergeet niet om morgen, woensdag 25 januari om 21.00 uur, af te stemmen op Twitch.tv/Bethesda voor The Elder Scrolls Online back-to-back livestreams die details onthullen over ESO’s 2023 avontuur!

Vanaf 21.00 uur presenteren Xbox en Bethesda een Developer_Direct met daarin ESO’s eerste grote aankondiging van het jaar, met een vroege vooruitblik op het volgende grote avontuur voor de game. Onmiddellijk na de Developer_Direct, host ZeniMax Online Studios ook de 2023 ESO Global Reveal om een diepgaande blik te delen in de content die dit jaar komt op Twitch.tv/Bethesda.

Wie afstemt op de ESO Global Reveal 2023 kan de Ritual Casting emote claimen als gratis Twitch Drop als ze hun account hebben gelinkt voordat de Global Reveal begint.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password