Steins;Gate Elite – Limited Edition Aangekondigd – Trailer

Spike Chunsoft heeft zonet de Steins;Gate Elite – Limited Editionaangekondigd. De Limited Edition komt uit op 19 februari 2019 voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.

De Limited Edition bevat extra bonus inhoud zoals een 100+ pagina’s Hardcover Artbook. Het boek bevat niet alleen artwork van de game maar laat de kopers ook dieper in het STEINS’GATE-universum duiken met de storyboard collectie gecreëerd door Kenichi Kawamura, de director van de Steins;Gate 0 anime! Daarnaast bevat de Limited Edition een stoffen poster, een speciale doos en exclusieve bonus games: STEINS;GATE: Linear Bounded Phenogram voor PlayStation 4 en 8-BIT ADV STEINS;GATE voor Nintendo Switch.

Steins;Gate Elite is nu volledig remastered met geanimeerde scenes van de anime voor een gloednieuwe meeslepende ervaring.  Volg een groep jonge tech-savy laboratorium leden die met een gemodificeerde magnetron de middelen ontdekken om het verleden via e-mail te wijzigen. Hun experimenten in het verleggen van de grenzen van tijd beginnen uit de hand te lopen als ze verstrikt raken in een complot rondom SERN, de organisatie achter de Large Hadron Collider, en John Titor, die beweert uit een dystopische toekomst te komen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password