Steins;Gate Elite krijgt Limited Edition

Spike Chunsoft heeft de Steins;Gate Elite Limited Edition aan te kondigen. De Limited Edition komt uit op 19 februari 2019 voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.

De Limited Edition bevat extra bonus inhoud zoals een 100+ pagina’s Hardcover Artbook. Het boek bevat niet alleen artwork van de game maar ook de storyboard collectie gecreëerd door Kenichi Kawamura, de director van de Steins;Gate 0 anime. Daarnaast bevat de Limited Edition een stoffen poster, een speciale doos en exclusieve bonus games: Steins;Gate Linear Bounded Phenogram voor PlayStation 4 en 8-BIT ADV Steins;Gate voor Nintendo Switch.

Steins;Gate Elite is nu volledig remastered met geanimeerde scenes van de anime. Volg een groep jonge tech-savy laboratorium leden die met een gemodificeerde magnetron de middelen ontdekken om het verleden via e-mail te wijzigen. Hun experimenten in het verleggen van de grenzen van tijd beginnen uit de hand te lopen als ze verstrikt raken in een complot rondom SERN, de organisatie achter de Large Hadron Collider, en John Titor, die beweert uit een dystopische toekomst te komen.
 

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password