Steins;Gate Elite in februari 2019 naar PS4 en Nintendo Switch

Spike Chunsoft heeft aangekondigd dat Steins;Gate Elite op 19 februari 2019 verschijnt voor PS4 en Nintendo Switch, inclusief bonusgames. STEINS;GATE: Linear Bounded Phenogram wordt voorzien voor PS4 en 8-BIT ADV STEINS;GATE is er voor Nintendo Switch.

Steins;Gate Elite is nu volledig remastered met geanimeerde scènes van de anime voor een gloednieuwe, meeslepende ervaring. Volg een groep jonge tech-savy laboratorium leden die met een gemodificeerde magnetron de middelen ontdekken om het verleden via e-mail te wijzigen. Hun experimenten in het verleggen van de grenzen van tijd beginnen uit de hand te lopen als ze verstrikt raken in een complot rondom SERN, de organisatie achter de Large Hadron Collider, en John Titor, die beweert uit een dystopische toekomst te komen.

https://www.youtube.com/watch?v=6fST9pXoJTg

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password