Steel City Interactive tekent deal met uitgever PLAION voor boksgame Undisputed

PLAION, een onafhankelijke ontwikkelaar, uitgever en distributeur van entertainmentproducten kondigt met trots aan dat het bedrijf een publishing-deal heeft getekend met Steel City Interactive voor de eerste grote boksgame in tien jaar tijd, Undisputed.

Undisputed streeft ernaar de meest authentieke bokservaring tot op heden te worden. Daarvoor biedt de game verbluffende beelden, een revolutionair voetenwerksysteem en diepgaande strategische mogelijkheden.

Ash Habib, CEO van Steel City Interactive zegt: “Als gamers en boksfans leveren we met Undisputed een eerbetoon aan de sport waar we van houden. We zijn erg blij dat we daarvoor kunnen samenwerken met PLAION, een bedrijf dat samen met ons de bokservaring terug naar spelers wil brengen. Met hun expertise en ondersteuning kunnen wij alles op alles zetten om van ‘Undisputed’ de koning van boksgames te maken.”

Undisputed biedt een ongekend aanbod aan boksers, met meer dan 50 speelbare vechters bij de lancering, inclusief Tyson Fury, Oleksandr Usyk, Deontay Wilder en Katie Taylor. De game zal ook samenwerken met alle grote spelers in de bokswereld, inclusief de World Boxing Council, the British Boxing Board of Control, Empire en vele andere.

Klemens Kundratitz, co-founder en CEO bij PLAION zegt:
“We zijn altijd op zoek naar geweldige studio’s om mee samen te werken, en Steel City Interactive bracht een heel spannende game naar ons kantoor. Eentje met het potentieel om een werkelijk authentieke bokservaring naar gaming-fans van over de hele wereld te brengen. Undisputed is alweer een geweldige toevoeging aan onze line-up van unieke titels waar we met trots aan werken.”

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password