Steel Aces nu verkrijgbaar op Steam – vandaag nog toevoegen aan je wishlist!

Na een triomfantelijke lancering en een opmerkelijke aanwezigheid op Gamescom, met meer dan 100.000 views op alle onlangs uitgebrachte video’s, inclusief spannende samenwerkingen met militaire artiesten en het Tank Museum in Texas, zijn we verheugd om de release van Steel Aces op Steam aan te kondigen!

Bereid je voor op het besturen van je eigen tank en duik diep in de annalen van de geschiedenis met Steel Aces, de langverwachte MMO tactische tankshooter die het gamelandschap opnieuw gaat definiëren. Steel Aces is ontwikkeld door doorgewinterde veteranen in het genre en combineert naadloos strategie, simulatie en historische authenticiteit om gamers een ongekende en meeslepende ervaring te bieden. De game zal in 2024 beschikbaar zijn voor PC Windows en kan in de toekomst worden uitgebreid naar Mac, Linux en verschillende spelconsoles.

Ontketen je innerlijke Tank Commander met Free-To-Play toegang:
Steel Aces introduceert een Free-To-Play-model, waardoor spelers wereldwijd toegang krijgen tot de bloedstollende wereld van tankoorlogvoering. De game heeft een gebalanceerde monetariseringsaanpak en biedt een breed scala aan cosmetische opties, waaronder skins, stickers, progressieboosters en exclusieve verzamelaarsvoertuigen. Met een veelheid aan aanpassingsmogelijkheden kunnen spelers hun spelervaring op maat maken en tegelijkertijd de voortdurende ontwikkeling van de game ondersteunen.

Ga op een historisch MMO-tankavontuur:
Steel Aces onderscheidt zich van de concurrentie met massale multiplayer tankgevechten die verschillende historische tijdperken doorkruisen. Van de loopgraven van WO I tot hedendaagse oorlogsmachines, spelers kunnen deelnemen aan aangrijpende campagnes geïnspireerd op echte locaties en historische gebeurtenissen zoals De Slag om Cambrai (1917), De Slag om Chalkhin Gol (1939), De Slag om Arras (1940), De Slag om de Ardennen (1944) en De Slag om Chawinda (1965) en nog veel meer.

Dynamische omgevingen geworteld in historische context:
Steel Aces maakt nauwgezet de belangrijkste omgevingen die geïnspireerd zijn door echte locaties en historische gebeurtenissen. Hoewel sommige gebieden fictief zijn, blijven ze geloofwaardig en boeiend, zodat spelers niet worden opgehouden door buitensporige reistijden of onnodige motorstoringen tijdens de gameplay.

Een uniek verkoopargument dat de verwachtingen overtreft:
Steel Aces is het resultaat van uitgebreide feedback en inzichten van spelers, verzameld door de ervaren ontwikkelaars achter de game. Door gebruik te maken van hun gezamenlijke expertise heeft het team veelvoorkomende uitdagingen in het genre aangepakt, wat een bevredigendere spelervaring belooft. De game behoudt de sterke punten die tactische voertuigshooters in 2010 populair maakten, maar introduceert ook veranderingen, toevoegingen en aanpassingen die de game naar nieuwe hoogten tillen.
Belangrijkste functies die spelers versteld zullen doen staan:
Steel Aces biedt een overvloed aan functies die spelers zullen boeien, waarbij deze drie mechanismen centraal staan:

Geavanceerde volumetrische bepantsering en ballistisch systeem: Dompel jezelf onder in de intensiteit van tankoorlog met een zorgvuldig ontworpen pantser- en ballistisch systeem, waarbij verschillende granaattypen verschillende effecten hebben op verschillende pantserconfiguraties.
Diepgaande voertuigkennis: Krijg de fijne kneepjes van tanks onder de knie door de lay-out van de bepantsering en de interne onderdelen te begrijpen, waardoor spelers een tactisch voordeel hebben op het slagveld.
Meeslepend realisme: Duik in de wereld van Steel Aces met geanimeerde bewegende onderdelen, levensechte textuur, authentieke motorgeluiden, explosieve visuele effecten en echte communicatie met de bemanning voor een ongeëvenaarde digitale oorlogservaring met tanks.

Steel Aces gaat verder dan deze elementen en zorgt ervoor dat spelers een avontuur beleven dat zijn weerga niet kent.
Bereid je voor om geschiedenis te schrijven met Steel Aces, de ultieme MMO tactische tankshooter. Doe mee aan epische tankgevechten, doorkruis dynamische omgevingen en stippel je een weg naar de overwinning uit!

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password