SteamWorld Build komt op 1 december naar pc, Xbox, PlayStation en Switch

Thunderful en interne ontwikkelstudio The Station kondigen aan dat het langverwachte SteamWorld Build op 1 december uitkomt op pc, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. SteamWorld Build is vanaf dag één beschikbaar op Xbox Game Pass en PC-spelers die de SteamWorld Complete Bundle bezitten, krijgen 20% korting op de game op Steam. Spelers kunnen de unieke multi-level city-building-ervaring zelf uitproberen met een Steam-demo die nu beschikbaar is.

Elk aspect van SteamWorld Build’s is ontworpen om ervoor te zorgen dat de game net zo goed werkt met een controller in de hand als met muis en toetsenbord, waardoor een traditioneel pc-gericht genre zonder compromissen naar de console wordt gebracht. SteamWorld Build verwelkomt spelers ongeacht op welk platform ze zich bevinden en volgt de traditie van de serie door zowel ervaren spelers als nieuwkomers in het city builder-genre aan te spreken.

Bouw als architect van een SteamWorld mijnstadje huizen voor je steambot-burgers, voorzie ze van eten en zorg voor wat rootin’-tootin’ entertainment. Trek de verlaten mijn in die onder je stad ligt en waarvan wordt beweerd dat hij vol zit met oude technologie die de sleutel vormt tot het naderende onheil. Gebruik de natuurlijke rijkdommen boven de grond en de overvloedige ertsen onder de grond om je stad uit te breiden, nieuwe woonlagen te stimuleren om mee te doen aan de zoektocht om dieper te graven, onnoemelijke rijkdommen op te graven en ze uiteindelijk te helpen om van de planeet af te komen!

De boven- en ondergrondse elementen van SteamWorld Build zijn van elkaar afhankelijk. Alles wat je ontdekt, ontgint of bouwt, is van invloed op wat je kunt doen als je van boven naar beneden gaat, en omgekeerd. Deze radertjes passen allemaal in elkaar om een bevredigende spelcirkel te creëren waarin je altijd vooruitgang boekt en altijd bezig bent.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password