Steam Page lanceert voor Inescapable: No Rules, No Rescue

Aksys Games en Dreamloop Games hebben vandaag aangekondigd dat de aankomende sociale thriller, Inescapable: No Rules, No Rescue, nu beschikbaar is voor wishlisting op Steam. Inescapable, ontwikkeld door Dreamloop Games, is een sociale thriller die zich afspeelt op een tropisch eiland: je bent ontvoerd en gedwongen om met 10 vreemden deel te nemen aan een verdraaide reality-tv-show. Aan het einde van hun verblijf krijgen ze elk 500.000 dollar… Als ze het overleven.

Op het eiland zijn er geen regels of wetten waaraan de deelnemers zich moeten houden. Hun enige verplichting is om te overleven en het publiek van de Dark Web TV show te vermaken. Het verhaal van Inescapable verkent de menselijke natuur en hoe ver mensen gaan voor sociale invloed, rijkdom en hun eigen verlangens – en hoeveel verder ze bereid zijn te gaan als ze toestemming hebben om de regels te negeren.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password