Station to Station gaat een goudkoorts tegemoet in nieuwe update

Yeehaw! Zet je schrap, want PRISMATIKA en Galaxy Grove kondigen de lancering van de Gold Rush-update voor Station to Station aan. Deze update neemt spelers mee op avontuur naar de gloednieuwe regio Nugget Creek, met nieuwe levels, industrieën en functies.
Deze brede content update introduceert spelers in vijf nieuwe levels in de nieuwe regio Nugget Creek, bewoond door majestueuze bizons en met een nieuw obstakel, ondoordringbare rotsen. Maar, goudzoekers, niet schrikken, er is een nieuwe TNT-kaart toegevoegd waarmee spelers zich een weg erdoorheen kunnen knallen met een bevredigende BOEM!

Deze update bevat ook vier nieuwe industrieën en gebouwen, de Stal, Maïsboerderij, Buitenpost en Goudmijn, klaar voor spelers om hun vrachttreinen te vullen met edelmetaal en sporen over ginds te maken!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password