Station to Station arriveert vandaag via Steam power op PC!

Stap aan boord voor een chille gamereis als geen ander! PRISMATIKA en Galaxy Grove zijn verheugd om aan te kondigen dat hun bekroonde serene en pittoreske spoorwegsimulator Station to Station vandaag lanceert via Steam.

Station to Station nodigt aspirant-dirigenten uit in een aantrekkelijke voxelkunstwereld om groei en uitbreiding te bevorderen door stations te plaatsen en verbindingen te maken. Met elke verbinding komt er een transformatie, waardoor landelijke omgevingen veranderen in heldere, bedrijvige werelden vol leven en kleur.

Ontspan en begin aan een ontspannen treinreis door 6 zorgvuldig ontworpen regio’s, elk gevuld met unieke flora en fauna, van droog woestijnzand tot ongetemd bergterrein, en dit alles terwijl je jongleert met de eisen van de treinlogistiek. Voor ingenieurs die meer van een treintrainer houden, biedt elk level puzzelelementen met optionele uitdagingen, stapelbonussen en unieke mechanieken in de regio’s.

Stapel je lading en bereid je voor op een kleurrijke en gezellige rit!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password