Starfield Gameplay voor het eerst onthuld in nieuwe trailer

Starfield was de grote ster op de Xbox & Bethesda Games Showcase op 12 juni. Tijdens het evenement werd een nieuwe blik geworpen op Bethesda’s game, een nieuwe science-fiction RPG en zijn eerste nieuwe IP in enkele decennia.

Microsoft sloot de briefing af met de allereerste gameplay van Starfield. Bethesda’s Todd Howard liet de fans kennismaken met een scène op de planeet Kreet, in het jaar 2330. De gameplaybeelden toonden first-person gameplay van de speler die een ruimtestation betreedt en vijanden te lijf gaat.
De beelden toonden ook de hoofdstad van het spel, New Atlantis, wat een grote, bruisende stad lijkt te zijn waar spelers missies zullen aanvaarden en meer over de wereld zullen leren. Starfield’s personage creatie systeem was ook te zien in de beelden, en Howard noemde het Bethesda’s meest uitgebreide tot nu toe. Er zijn ook optionele eigenschappen die spelers kunnen selecteren, en deze hebben elk hun voor- en nadelen. Bovendien kunnen spelers in Starfield zelfs hun eigen ruimteschepen maken en aanpassen, en er vervolgens mee vliegen.

Bij het bespreken van de grootte van Starfield, bevestigde Howard ook dat Starfield meer dan 1.000 planeten heeft, en elke planeet is open en beschikbaar voor spelers om te verkennen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password