Star Wars: The Old Republic Update 7.4.1 introduceert Galactic Season 6, Date Night Missions, Copero Stronghold en nog veel meer

Electronic Arts en Broadsword Online hebben tijdens een speciale livestream alle spannende content van Star Wars: The Old Republic Game Update 7.4.1: Building a Foundation onthuld. De update introduceert de Copero Stronghold, Date Night Missions, nieuwe uitrustingen en items op het Galactic Season-beloningenpad en Cartel Market.

  • Galactic Season 6 – In Building a Foundation keren spelers terug naar Copero. Daar observeert House Inrokini van de Chiss Ascendancy de kosmische evolutie. House Inrokini wil ontdekken welke krachten andere intelligente wezens in het heelal bezitten. Het is aan de spelers om kennis over galactische gebeurtenissen over te brengen aan House Inrokini in ruil voor een discrete uitvalsbasis binnen de Chiss.
  • Copero Stronghold – De Copero Stronghold kan worden vrijgespeeld via Galactic Season 6 en dient als centrum voor de verhalende content van dit seizoen. Na het voltooien van level 1 op het beloningenpad, krijgen spelers toegang tot de Stronghold en de eerste verhaalmissie. Spelers kunnen toegang krijgen tot de volgende twee verhaalmissies op level 15 en 40.
  • Date Night – Een nieuwe feature genaamd Date Night biedt spelers de kans om intieme momenten te beleven met hun digitale geliefde buiten de galactische conflicten om. Tijdens deze Alliance Alert-missie worden spelers getrakteerd op een cinematische scene die perfect aansluit op de interesses van hun partner, van een gezellige borrel in de cantina tot een strategisch potje Dejarik. In eerste instantie zijn onder andere de volgende companions beschikbaar voor de nieuwe Date Night-feature: SIS agent Theron Shan, Sith Lord Lana Beniko, Zakuulan captain Koth Vortena en voormalig Eternal Emperor Arcann. Elke compansion beschikt over een unieke scène die hun personage typeert.
    • Meerdere playthroughs helpen spelers unieke beloningen te verdienen, waaronder achievements, een titel en een nieuwe decoratie ter herinnering aan de date. De missies worden uitgebracht naast Galactic Seasons.
  • Nieuw beloningenpad – Spelers kunnen toegang krijgen tot nieuwe pantser- en wapensets, een pet en mechanische mount, decoraties en nog veel meer.
  • Cartel Market-updates – Er is een Stronghold Utility-bundel met Copero-thema verkrijgbaar op de Cartel Market. Spelers kunnen met de originele bundel ook nieuwe decoratieupdates ontdekken. Er worden Gothic Master- en Prime Centurion-lightsabers/pantsersets toegevoegd aan de Cartel Market. Tevens is er een nieuw Red/Pink Enhanced Dye-pakket verkrijgbaar tot 29 februari. De Green/Gold Enhanced Dye wordt in maart uitgebracht.

Tijdens de stream gaf het team van Star Wars: The Old Republic ook een voorproefje van Game Update 7.5: Desperate Defiance, die de verhaallijn voortzet en spelers terugbrengt naar de planeet Hutta. Spelers kunnen uitkijken naar de climax van Lane Vizla’s verhaalmissies, een Spring Event op Dantooine en nog veel meer. Dit wordt allemaal aangekondigd in de volgende livestream.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password