Star Wars: The Force Unleashed nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Aspyr en Lucasfilm Games hebben aangekondigd dat de Nintendo Wii-editie van het klassieke actie-avonturenspel Star Wars: The Force Unleashed vanaf vandaag verkrijgbaar is op Nintendo Switch voor €19,99. Kruip in de huid van Starkiller, de geheime leerling van Darth Vader, en ga op een gevaarlijke missie om de Jedi op te jagen en te vernietigen.

Star Wars: The Force Unleashed is een meeslepend, onverteld verhaal dat zich afspeelt in de tijd tussen Star Wars Episode III: Revenge of the Sith en Star Wars Episode IV: A New Hope. Sluit je aan bij de duistere kant en duik in een spannende saga met verwoestende lichtzwaardcombo’s, heftige multiplayer Duels en ondersteuning voor Nintendo Switch Joy-Con bewegingsbesturing.

Belangrijkste kenmerken:

  • Speel als de geheime leerling van Darth Vader en vernietig iedereen die je in de weg staat op je zoektocht om Lord Vader te dienen.
  • Ontketen epische Force-krachten en lichtzwaardcombo’s met optionele Nintendo Switch Joy-Con-bewegingsbesturing.
  • Ga de strijd aan met je vrienden in de lokale multiplayer Duel Mode om de machtigste Jedi van de melkweg te bepalen, met 27 personages om uit te kiezen!
  • Reis door het Star Wars-sterrenstelsel en versla machtige Jedi-meesters op verschillende iconische locaties, waaronder Cloud City, de Wookiee-thuiswereld Kashyyyk, de bloemenplaneet Felucia en de junkwereld Raxus Prime.

Aspyr en Lucasfilm Games zijn ook een samenwerking aangegaan met Limited Run Games om fysieke Standard-, Premium- en Master-edities van Star Wars: The Force Unleashed voor Nintendo Switch uit te brengen. Zowel de Premium- als de Master-edities bevatten een aantal exclusieve items voor fans en verzamelaars. Ga voor meer informatie over deze producten, die nu voor een beperkte tijd te pre-orderen zijn, naar www.limitedrungames.com/collections/star-wars-the-force-unleashed.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password